Tel: + 36 30 349 1992
+36-1-301-0306

Tel: +36 1 301 0307

info@exkluzivutazas.hu

www.exkluzivutazas.hu

2016-ban a magyarok ezekre az úticélokra utaznának szívesen

Egy magyar repülőjegyfoglaló portál nemrégiben felmérést készített, hogy hova utaznának a legszívesebben a magyarok. Egy hónap alatt, 32.000 szavazatból állt össze a lista, amely felváltva tartalmaz közeli és egzotikus, nyaraló és városnéző úticélokat.

A magyar utazók bakancslistáján ez az 20 legnépszerűbb úti cél 2016-ban:

1. New York, Amerikai Egyesült Államok

2. Barcelona, Spanyolország

3. Maldív-szigetek

moofushi-maldives-beach-view-8.jpg

Türkizkék tengerből kiemelkedő bungalók, hófehér homok, paradicsomi környezet és tökéletes nyugalom. Nem véletlenül a világ elsőszámú nászutas úti célja. A képeslapokról jól ismert látvány köszön vissza. A valóság még felül is múlhatja a várakozásokat. A luxus üdülőszigeteken egy-egy szálloda található egy szigeten minden olyan szolgáltatással, amely egy tökéletes és nyugodt kikapcsolódás megteremtéséhez szükséges. Különleges tengeri élővilága a búvárok egyik legnépszerűbb célpontjává is teszi a Maldív-szigeteket.

4. Los Angeles, Amerikai Egyesült Államok

5. Miami, Amerikai Egyesült Államok

6. Bangkok, Thaiföld

7. Bali, Indonézia

8. Sydney, Ausztrália

9. London, Egyesült Királyság

10. Bora-Bora, Francia Polinézia

Tahiti és köztük Bora-Bora szigete állandó versenyben áll a Maldív-szigetekkel, melyikük a legszebb trópusi paradicsom. Azt mondják, a polinézok a világ legbarátságosabb emberei, így aki eljut a Magyarországtól több mint 16 ezer kilóméterre található Csendes-óceáni szigetcsoportra, nem csak a trópusi környezet, hanem a helyiek vendégszeretete és kedvessége is felejthetetlenné teszi a Bora-Bora utazást.

11. Fülöp-szigetek

12. Kuba

13. Dubaj, Egyesült Arab Emírségek

Meglepő, hogy a különleges és meghökkentő építészeti alkotásairól híres Dubaj, csak a 13. helyen van a magyar utazók bakancslistáján, és olyanok előzik meg, mint a Fülöp-szigetek vagy Miami. Dubai könnyen elérhető, napi közvetlen járatok kötik össze Budapesttel. Dubai a gazdagság, a csillogás, a különleges épületek és építészeti megoldások nyüzsgő kavalkádja, ahol egy percre sem unatkozhat a látogató. Szórakoztató és élménykomplexumok, hatalmas bevásárlóközpontok teszik a városlátogatást még élménytelibbé. A tengerparti nyaralásra vágyóknak is maga a paradicsom Dubaj és a környező Emírségek. Érdemes a várostól kicsit távolabb fekvő tengerparti üdülőövezetek minden igényt kielégítő hoteljeiben megszállni és onnan indulni városnéző felfedezésekre, így lesz egy Dubai nyaralás teljes.

14. Tokió, Japán

15.  Acapulco, Mexikó

16. Róma, Olaszország

17. Hawaii, Amerikai Egyesült Államok

18. Tenerife, Kanári-szigetek, Spanyolország

19. Phuket, Thaiföld

20. Párizs, Franciaország

Exkluzív utak