Tel: + 36 30 349 1992
+36-1-301-0306

Tel: +36 1 301 0307

info@exkluzivutazas.hu

www.exkluzivutazas.hu

A nászutasok szeretik a Seychelle-szigeteket

Az Indiai-óceán szigeteinél nem is lehetne festőibb nászutas helyeket elképzelni. Seychelle a világ legnagyobb korall atollja. Gránit borítja, a lecsiszolódott szürke kőtömbök művészi kontrasztba hozzák a lenyűgöző tengerparti tájat – a képeslapokra kívánkozó fotók így cseppet sem hatnak giccsesen, űrbéli Édenkertben készült hatást keltenek.

És ha már a fotóknál tartunk, nászutasokként legyen legalább egy sorozatfelvételünk a szokásos romantikus, parton felállított, fehér függönyökkel borított nyitott sátorban, ahol egy franciaágy, a hozzá tartozó asztalkán bekészített afrodiziákumok, gyertyák és illatosítók gondoskodnak kényelmünkről – hogy ne csak a szellő simogatását érezzük…

enchantedprivatepoolvillabedroomexkluzivutazashuseychellesszigetek.jpg

A kristálytiszta víz fürdőzésre csábít, jólesik után elnyúlni a hófehér homokban, például Anse Lazio Beach-en (Praslin-sziget), Giorgio Armani ajánlásával, szerinte ugyanis ez a világ legszebb strandja.

Ha az intim pillanatokat helyi érdekességek felfedezésével társítanánk, az óriás teknősbékákat feltétlen csodáljuk meg. Errefelé nemcsak a teknősök óriásiak, de itt terem a világ legnagyobb vízi termése, a tengeri kókusz is. Alakja, khm…emlékeztet valamire – végtére, nászúton vagyunk. Óriáspapagájok is vannak – csoda, hogy a bennszülött lakosság átlagos magasságú! Csodaszép esőerdőben túrázhatunk, bérelt dzsippel csatangolhatunk, tradicionális fogatról nézelődhetünk vagy vitorláson szelhetjük a habokat. Utóbbival látogassunk el egy szomszédos lakatlan szigetre, ahol párunkkal garantáltan háborítatlan pihenhetünk.

DenisIsland_DPI Beach with Driftwood.jpg

A hatalmas élővilág után jöjjön a minivilág: szívjunk magunkba városias hangulatot a világ lekisebb fővárosában, Victoriában! A városkában található a Big Ben kicsinyített mása – tényleg nagyon kicsi! A különben normális méretű, hétvégente nyitva tartó piacot se hagyjuk ki, ott lehet igazán elvegyülni a helyiek közt. Ha Önök is kedvet kaptak, hogy a mézesheteket e mesés környezetben töltsék, ne habozzanak utazási irodánktól nászutas csomagajánlatot kérni – mert megéri.

Írta: Kiss Annamária

Exkluzív utak