Tel: + 36 30 349 1992
+36-1-301-0306

Tel: +36 1 301 0307

info@exkluzivutazas.hu

www.exkluzivutazas.hu

Az Emirates-sel Mauritius vagy Seychelles is kényelmesen elérhető

Az Indiai-óceán egzotikus szigeteire kényelmesen el lehet jutni az Emirates járataival Budapestről Dubai átszállással, így Mauritius vagy Seychelles közelebb kerül hozzánk, mintha Párizson, Frankfurton vagy esetleg Londonon keresztül utaznánk.

Az Emirates légitársaság Dubaj Emírség nemzetközi légitársasága. Ez a legnagyobb a Közel-Keleten és a világ 10 legjobbja közé tartozik. Az Airbus A380  és Boeing 777 szélestörzsű repülőgépeket preferálja és ezen géptípusok legnagyobb megrendelője.

Járatain három osztályt különböztet meg: Az első, a business és az economy classt.

Az economy class utasainak sincs okuk aggódni a kényelem miatt, 79-81 cm széles ülései, elegendő hely a lábnak a két üléssor között, állítható fejtámlák és a háttámlába épített kijelzőn az ICE szórakoztató rendszer 2500 csatornája teszi sokkal elviselhetőbbé a repülést hosszabb távon is.

Emirates_777_Economy-class.jpg

A business class utasai 200 cm hosszú ággyá alakítható ülésekben utazhatnak miközben 43 cm-es tévén nézhetnek filmeket és szórakoztató műsorokat az ICE rendszer adta kínálatból. A lemerülő iPhone, iPod vagy laptop sem jelent gondot, mivel az ülésekbe töltőt is beépítettek.

Az első osztály további három osztályra tagolódik a repülőgép típusától függően.

A suite-ok gombnyomásra záródó vagy nyíló ajtóval rendelkeznek, így az utasok teljesen elszeparálódhatnak. Az ülések teljesen vízszintes, 200 cm hosszú ággyá dönthetők, amelyben kényelmesen átaludható egy 10-14 órás repülőút. Az 58 cm-es LCD tévé igazi moziélményt nyújt 40 ezer láb magasan. Az újabb A380-asokon már zuhanyzós fürdőszoba is a rendelkezésre áll, amely az Emirates különlegessége. Egy hosszú repülés végén felfrissülve kezdhetjük a napot az úticélunkon egy kellemes zuhanyzás után a mindenféle extrákkal felszerelt hatalmas fürdőszobában.

A Skycruiser osztályon is teljesen vízszintes ággyá alakíthatók az ülések, és egy 48 cm-es tévé nyújt szórakozást. A Sleeper osztály a kisebb Airbusok kiemelt utasainak kiváltsága.

Az Emirates Budapestről naponta indít járatokat Dubaiba, ahonnan már közvetlenül elérhetőek Mauritius vagy a Seychelle-szigetek, Ázsia és Ausztrália legnagyobb városai.

Dubaiból Mauritiusra az Airbus és a világ jelenlegi legnagyobb repülőgépével repülhet, A380-800-assal.

Emirates_A380.jpg

Indiai-óceáni egzotikus úticéljainkon személyes tapasztalatok alapján válogatott felsőkategóriás luxus hoteleket kínálunk, ahová akár az Emirates járataival is utazhat.

Exkluzív utak