Tel: + 36 30 349 1992
+36-1-301-0306

Tel: +36 1 301 0307

info@exkluzivutazas.hu

www.exkluzivutazas.hu

Dubai nyaralás dzsungel sétával? Hamarosan ez sem lesz lehetetlen!

Dubai megint el szeretné kápráztatni a világot. Nem elégszik meg a világ legmagasabb épületével, a sípályával a sivatagban vagy éppen a tengerre épített mesterséges szigeteivel, most egy olyan hotelt álmodott, amelyben valódi esőerdőt alakítanak ki. Hamarosan egy Dubai nyaraláson akár dzsungel túrát is tehetünk, miközben odakint elviselhetetlen sivatagi forróság tombol.

2018-ra készül el az a 448 szobás luxus hotel Dubajban, amelyet kb. 7000 négyzetméternyi esőerdőt is magába foglal majd. Egy ötemeletnyi pódiumra esőerdei növényzetet telepítenek és egy különleges szépségű „tavat” is kialakítanak a dzsungelben, amelyben fürdeni is lehet majd. És nem csak a flóra és a fauna lesz valósághű, de még az ott rendszeres esőt is utánozni fogják egy szenzorokkal vezérelt csapadékképző géppel úgy, hogy bár esik az eső, ne ázzunk meg.

Rosemont-Hotel-Dubai-esoerdo.jpg

Amikor a nyár folyamán odakint Dubai utcáin elviselhetetlen forróság tombol, micsoda felüdülés lesz egy dzsungel túrán részt venni a szállodában, vagy a festői tó partján pihenni.

Természetesen nem elégszenek meg a hotel megálmodói annyival, hogy csak a dzsungel szórakoztassa a hotel vendégeit, lesz két felhőket karcoló tornya, spa-ja, szórakoztató központja és egy az épület egyik tornyának szélén függő medencéje is.

A Hillton brandhez tartozó szállodát már el is kezdték építeni. Két év múlva már nem csak síelhetünk a sivatagban, hanem a dzsungelben is kirándulhatunk a Dubai nyaralásunkon. Vajon hová tudják ezt még fokozni?

Rosemont-Hotel-Dubai-esoerdo1.jpg

Ha nem szeretne 2018-ig várni egy Dubai utazással, válogasson a folyamatosan bővülő Egyesült Emírségek szállás kínálatunkból és kérje személyre szabott ajánlatunkat. Ha olyan elképzelése van Dubaiban vagy a többi Emirátusban, amelyet a weboldalunkon nem talált meg, lépjen velünk kapcsolatba és megvalósítjuk Önnek.

Exkluzív utak