Tel: + 36 30 349 1992
+36-1-301-0306

Tel: +36 1 301 0307

info@exkluzivutazas.hu

www.exkluzivutazas.hu

Egy Mauritius nyaralás alatt bepillanthatunk a helyiek életébe is

Ha választanunk lehet, hogy Mauritiusra vagy Maldív-szigetekre utazzunk, döntsük el, mit szeretnénk csinálni a nyaralás alatt. Ha érdekel minket a helyi kultúra, ha szívesen fedeznénk fel, hogyan élnek a szigetlakók, ha szeretnénk többet látni a homokos tengerpartnál és a pálmafáknál, válasszuk a Mauritius nyaralást.

A Maldív-szigetek valóban gyönyörű és egyedülálló, egyszer mindenkinek el kellene oda jutnia és megtapasztalni ezt az élményt, de lássuk be, tengerparti pihenésen és búvárkodáson kívül nem sok más programunk akad a nyaralás alatt. Aki ennyivel beéri, nem szeret felfedezni, kirándulni, nem érdekli a természet, annak a Maldív-szigetek tökéletes úti cél.

Ha érdekel minket, hol és hogyan élnek a helyiek, szívesen bóklászunk a piacon, felfedeznénk a sziget növény és állatvilágát, kultúráját, történelmét is, menjük Mauritiusra.

Csodálatos, fehérhomokos tengerpartokban, trópusi növényekben itt sem lesz hiány. A luxus szállodák minden kényelmünkről gondoskodnak, hogy akár ki se akarjunk mozdulni a resort területéről.

Ha szeretnénk igazán tartalmassá tenni az egzotikus nyaralásunkat, bármikor felkerekedhetünk és felfedezhetjük a szigetet. Szervezett kirándulásokon megnézhetjük a legérdekesebb látnivalókat, eljuthatunk nemzeti parkokba, botanikus kertekbe, állat rezervátumokba, vallási szentélyekbe is. Ha autót bérelünk, magunk is bejárhatjuk a szigetet. Benézhetünk kis falvakba, nagyobb városokba, hogy bepillantást nyerhessünk a sziget és a helyiek életébe. Ha szerencsénk van, belecsöppenhetünk egy fesztiválba, valamilyen helyi ünnepbe is. Menjünk el a piacra, ismerkedjünk meg a helyiek kedvelt, általunk kevésbé ismert gyümölcseivel, zöldségeivel, hagyjuk, hogy elbódítson minket az egzotikus fűszerekkel keveredő illatorgia. Ha tehetjük, keveredjünk beszélgetésbe az árusokkal, hogy minél több benyomást szerezhessünk Mauritius igazi világáról.

Ha szeretünk vásárolni, itt lehetőségekben nem lesz hiány. Világmárkák kisebb nagyobb üzleteibe botlunk lépten-nyomon a fővárosban és nagyobb, turisták által látogatottabb településeken. A szállodák még vásárló túrákat is szerveznek a vendégeiknek.

 

 

A kulináris élvezetekről celeb séfek gondoskodnak a különlegesebbnél-különlegesebb éttermekben, hogy az egésznapi felfedezéstől üresen korgó gyomrunkat is kényeztethessük, de az utcák tele vannak frissen sült, érdekes helyi ételeket kínáló árusokkal, próbáljuk ki őket bátran.

Ha szereted a felfedezés élményét, ha programokkal teli egzotikus nyaralásra vágyunk, válasszuk az Indiai-óceán egyik utolsó édenkertjét, Mauritiust.

Böngéssze át Mauritius nyaralás ajánlatainkat és fedezze fel ezt az egzotikus szigetet velünk.

Exkluzív utak