Tel: + 36 30 349 1992
+36-1-301-0306

Tel: +36 1 301 0307

info@exkluzivutazas.hu

www.exkluzivutazas.hu

Egzotikus körutazás vagy nyaralás egy paradicsomi szigeten?

Amikor eltervezzük a szabadságunk eltöltését egy távoli, különleges úticélon, felmerül a kérdés, hogy egzotikus körutazásra induljunk vagy inkább csak nyaraljunk egy pálmafás, fehérhomokos tengerparton? A döntés nehéz, hiszen mind a kettőnek meg vannak a maga előnyei. Szerencsére van számtalan olyan egzotikus hely, ahol mind a kettőre van lehetőségünk egyetlen utazáson.

Ha tudjuk, hová szeretnénk utazni, a sok esetben a kérdést is eldönti. Mauritius vagy a Seychelle-szigetek, bár számtalan érdekes látnivalót kínál, elsősorban, azért látogatunk oda, hogy csodálatos környezetben pihenhessünk.

A Maldív-szigeteket kombinálhatjuk egy Sri Lanka körutazással, ha többre vágyunk, mint tengerparti pihenésre. Sri Lankát egy idegenvezető kíséretében bejárva igazi egzotikus élményben lesz részünk. Sokkal nagyobb bepillantást nyerhetünk a helyiek életébe és olyan különleges helyekre juthatunk el, amelyet egy tengerparti nyaralás alatt nem tapasztalhatunk meg. Az egzotikus körutazás során ugyanolyan vagy még intenzívebb feltöltődésben lehet részünk, mintha csak egyetlen szállodában töltöttük volna a szabadságunkat. Sri Lanka felfedezése után a Maldív-szigeteken kipihenhetjük a körutazás és az egészéves rohanás fáradalmait.

madagascar1.jpg

Madagaszkár, a „nyolcadik kontinens”, felfedezése páratlan növény és állatvilágával egy igazi egzotikus körutazás. Ide nem azért utazik az ember, hogy a fehérhomokos tengerparton pihenjen, bár erre is van lehetőség. Aki ide eljut az egy-két hétig a lemurok, baobab fák, kaméleonok és gekkók nyomait követi a világ negyedik legnagyobb szigetén kalandozva, miközben a helyi kultúrába és a madagaszkáriak mindennapjaiba is alapos betekintést kaphat. Mivel a sziget infrastruktúrája nem túlzottan fejlett, sokszor a legfontosabb látnivalókhoz csak a helyiek segítségével juthatunk el, így nagyfokú szervezettséget igényel Madagaszkár felfedezése.  Csatlakozzon egyik Madagaszkár körutazás programunkhoz és járja be felkészült idegenvezetőnk kíséretében ezt a különleges világot, így biztosan nem marad le semmilyen fontos látnivalóról és olyan információkat is megtudhat, amelyek az útikönyvekből kimaradnak.

Ha nem tudjuk még hova szeretnénk utazni, és inkább az alapján választanánk úti célt, hogy hogyan töltenénk el a szabadságunkat, vegyük sorba az igényeinket.

Ha a kényelem és a magas színvonalú szolgáltatások a fontosak, ha kevésbé érdeklődünk a helyi kultúra iránt, ha nem szeretnénk több időt fordítani a természeti látványosságok megismerésére, mint amennyit egy-két nap alatt szervezett kirándulásokon megtehetünk, válasszuk inkább az egzotikus nyaraló helyszíneket, valamelyik paradicsomi szigetet az Indiai-óceánon.

Egy egzotikus körutazás során egy-két napnál többet nem töltünk el ugyanabban a szállodában, folyamatosan költözködünk, minden nap reggeltől-estig úton vagyunk, hogy mindenhová eljuthassunk. A szállodák kényelmesek, de mivel úgysincs idő a szolgáltatások kihasználására, nem szempont a szállások kiválasztásánál, hogy milyen sokrétű lehetőségekkel rendelkezik. Mivel az utazás nagy részét útitársainkkal összezárva töltjük egy buszban, mindemellett szigorú időpontokhoz kötött minden egyes programunk, nagyfokú alkalmazkodóképességet igényel egy egzotikus körutazáson történő részvétel, ha szeretnénk maradéktalanul jól érezni magunkat.

Válasszon nyaralása eltöltésére akár egzotikus körutazást vagy pihenést egy csodálatos távoli tengerparton, utazási irodánk segít Önnek az álmai megvalósításában.

Válogasson egzotikus utazási kínálatunkból és kérje személyre szabott ajánlatunkat. Ha nem találja a weboldalunkon azt, amit keres, érdeklődjön elérhetőségeinken, szinte bizonyos, hogy meg tudjuk szervezni Önnek.

Exkluzív utak