Tel: + 36 30 349 1992
+36-1-301-0306

Tel: +36 1 301 0307

info@exkluzivutazas.hu

www.exkluzivutazas.hu

Egzotikus nászutak az Indiai-óceán specialistájától

Az egzotikus nászutak iránt érdeklődő jegyespárok a világ számtalan pontján találhatnak romantikus és különleges szállodát az olcsóbbtól a luxusig. Egy nászútnál persze nem érdemes kompromisszumot kötni, hiszen annak az életünk párjával együtt töltött pár napnak emlékezetesnek, csodálatosnak kell lennie, hogy jól induljon a közös életünk.

Mi, az Exkluzív Utazásnál, az Indai-óceán szigeteit javasoljuk az egzotikus nászutakat keresőknek. Nem véletlenül ezek a szigetek, Mauritius, Seychelles, Maldív-szigetek, a világ legnépszerűbb nászutas úti céljai. Ezeken a szigeteken minden adott ahhoz tökéletes kényelemben, csodálatos környezetben tölthetjük el a nyaralást és úgy érezhetjük magunkat, mintha csak mi lennénk a világon.

Seychelle-szigetek ideális egzotikus nászút úti cél, hiszen a nyáron tartott esküvő után, rögtön el is utazhatunk, ilyenkor a legkellemesebb Seychellesen az időjárás. A szállások többsége kevés vendég egyidejű fogadására került kialakításra, a szobák általában különálló villákban, vagy pár szobából álló kis épületekben találhatók csodálatos trópusi növényzet alatt megbújva, így egyedül lehetünk a párunkkal, a többi szállóvendéggel csak azt étkezések alkalmával kell találkoznunk. Mivel a Seychelle-szigetekre nem jellemző a tömegturizmus, így a strandokon és a látványosságoknál sem kell attól tartanunk, hogy rengeteg turistával találkozunk.

moofushi-maldives-senior-water-villa-2.jpg

A Maldív-szigetek a világ első számú nászút úti célja. Az Indiai-óceánban szétszórt rengeteg apró sziget fehér homokos tengerparttal, türkizkék, kristálytiszta vízzel, trópusi növények között megbújó szállásokkal csábítja a friss házasokat. Minden szigeten egy szálloda található, amely minden szolgáltatással rendelkezik ahhoz, hogy egy-két hetet gondtalanul tölthessünk el a szigeten. Akár vízre épített villában is megszállhatunk.

Mauritius azoknak is tökéletes nászutas úti cél, akik nem csak a szálloda kényelmét és szolgáltatásait szeretnék élvezni a szabadságuk alatt, hanem természeti és kulturális látványosságokat is szívesen felfedeznének. Botanikus kertek, állatparkok, nemzeti parkok, egyedi természeti képződmények, vallási szentélyek, vásárlási lehetőségek, kulináris élvezetek teszik mozgalmassá a kikapcsolódást.

Utazási irodánk személyes tapasztalatok alapján válogatja össze a szállodai kínálatot. Elsősorban felsőkategóriás, magas minőségű, luxus szálláshelyeket kínál az Indiai-óceán legnépszerűbb szigeteire koncentrálva. Ha felejthetetlen egzotikus nászútra vágyik, bízza ránk álmai megvalósítását.

Exkluzív utak