Tel: + 36 30 349 1992
+36-1-301-0306

Tel: +36 1 301 0307

info@exkluzivutazas.hu

www.exkluzivutazas.hu

Egzotikus tengerparti esküvő, a valóra vált álom

Ki ne álmodna róla, hogy szikrázó napsütésben, egy pálmafa árnyékában, a hófehér homokos tengerparton esküszik örök hűséget szerelmének? Az egzotikus tengerparti esküvő egy olyan emlék lesz, amellyel a hagyományos keretek között kimondott boldogító igenek nem versenyezhetnek.

A tengerparti esküvő a gyönyörű környezeten kívül más előnyökkel is jár. Az ember életének egyik legfontosabb napját igazán meghitté varázsolhatja, hogy csak kettesben vagyunk az eseményen, vagy csak a legszűkebb családtagokkal osztjuk meg ezt a pillanatot. Elkerülhetjük a nagy, több tíz- vagy százfős vendégfogadással járó szervezés miatti hónapokon át tartó stresszt. A nagy napon nem kell semmi mással törődnünk, csak megélni a csodás pillanatokat.

Mielőtt az egzotikus tengerparti esküvőhöz helyszínt választunk, nem árt tisztában lenni az egyes úti célokon a házasságkötés menetével. Tudni kell, hogy sok egzotikus országban tartott esküvőt nem ismernek el Magyarországon és nem is lehet honosítani, a tengerparti esküvő előtt meg kell tartani a polgári esküvőt még itthon.

 

 

Ha a boldogító igen kimondására Seychelle-szigetekre esik a választás, a csodálatos, trópusi környezet mellett a szigeteknek nagy előnye, hogy egész évben jó idő van, tehát bármikorra tervezhetjük az esküvőt. A Seychelles-en tartott esküvő hivatalos, elfogadják Magyarországon. A házasságkötéshez szükség van háromnyelvű, hitelesített születési anyakönyvi kivonatra, angol nyelvű hitelesített tanúsítványra, válást igazoló okiratra angol nyelven, az útlevelek másolatára. Valamennyi iratnak diplomáciai felülhitelesítettnek kell lennie.

Mauritiuson is tarthatunk hivatalos esküvőt, Magyarországon ezt is elismerik. Ha a legkellemesebb időjárást szeretnénk a nagy napra, válasszuk a novembertől márciusig tartó időszakot. A hivatalos esküvőhöz ugyanazokra a dokumentumokra van szükség, mint a Seychelle-szigeteken.

A Maldív-szigetek, az egyik legnépszerűbb nászutas úti cél, romantikus hátteret biztosít egy különleges esküvőhöz, de sajnos az ott kötött házasságot Magyarországon nem fogadják el, csak szimbolikus. A Maldív-szigeteken tartott esküvőhöz előtte meg kell kötni Magyarországon a polgári házasságot, mert ennek az igazolását kérik a szállodák az esküvő megtartásához. A Maldív-szigetek a romantikus tengerparti esküvőre vagy nászútra leginkább novembertől áprilisig a legalkalmasabb.

Egy Las Vegasban vagy Kubában kimondott boldogító igennek sincs akadálya, az USA-ban és Kubában kötött házasságokat itthon honosítani lehet. Így a Karib-tengernél vagy a kaszinók és esküvők városában is örök hűséget esküdhetünk, ha egzotikus esküvőre vágyunk.

Az esküvőket maguk a szállodák, vagy a velük szerződésben álló helyi esküvőszervezők végzik. Nekünk csak olyan apró részletekkel kell törődnünk, hogy a felajánlott lehetőségek közül melyik virágokat, ruhát, tortát, helyszínt válasszuk, minden mást megszerveznek helyettünk.

A szállodáktól és a választott csomagoktól függően általában az esküvői csomagok tartalmazzák a teljes asszisztenciát a ceremónia szervezésében, trópusi virágokból készült csokrot, frizura és smink készítése a mennyasszonynak, esküvői torta, bor vagy pezsgő, ünnepi vacsora a párnak.

Ha egzotikus tengerparti esküvőt szeretne, bízza ránk a szervezést és mi megvalósítjuk az álmát. Kérje ajánlatunkat!

Exkluzív utak