Tel: +36 30 937 9533

Tel: +36 1 301 0306

info@exkluzivutazas.hu

www.exkluzivutazas.hu

Egzotikus utak azoknak, akik ki akarnak szakadni a mindennapok egyhangúságából

Egzotikus utak azoknak, akik ki akarnak szakadni a mindennapok egyhangúságából

Minden nap ugyanaz, rohanás, megbeszélések, tárgyalások, nehéz ügyfelek és lavírozás a rengeteg törvényi szabályozás útvesztőjében? Körülöttünk mindenki ideges, sorban jönnek a rossz hírek? Intő jelek arra, hogy ideje kicsit kiszakadni a valóvilágból és elrejtőzni pár napra olyan helyre, ahol csak napfény van, pálmafák, fehérhomok és türkizkék tenger, a legnagyobb kihívást pedig az jelenti, hogy kék vagy zöld színű koktélt szürcsölgessünk el a nyugágyban a tengerparton. Szerencsére van jó néhány olyan egzotikus hely a világban, ahol ezt meg lehet valósítani. Az egzotikus utak szerencsére ma már ritkán kockázatosak, sok olyan távoli úti cél van, ahol nem kell félnünk, hogy maláriásak leszünk, nem kell beoltatni magunkat és családtagjainkat, értéktárgyainkat is teljes biztonságban tudhatjuk.

A két talán legkedveltebb egzotikus úti cél Mauritius és a Maldív-szigetek.

Az egzotikus utak egyik legnépszerűbb célpontja a Maldív-szigetek, ahol minden szállodának van egy saját szigete, ahová gyorshajóval vagy hidroplánnal juthatunk el a repülőtér szigetéről. Mindegyik üdülősziget egy mindenféle kényelmi és luxusszolgáltatásokkal felszerelt trópusi paradicsom. Nyugodtan üldögélhetünk egész nap a fehérhomokos tengerparton egy pálmafa alatt élvezve a napfényt, a csendet és az elképzelhetetlen nyugalmat. Maximum egy kíváncsibb hal, vagy a vendégek óhaját leső személyzet fog megzavarni minket a pihenésünkben. Lakhatunk a tengerpart mentén sorakozó villák egyikében, vagy a vízre épült bungalókban. Ha már kigyönyörködtük magunkat a természet víz feletti csodáiban, egy búvárszemüveggel és pipával felszerelkezve úszhatunk egyet a rengeteg színes és különleges tengeri élőlény között is. Az egész napos pihenést a helyi és a nemzetközi konyha remek ételei teszik még tökéletesebbé.

maldiv18.jpg

Maldív-szigetek utazás ajánlatainkért kattintson ide: Maldív-szigetek

Mauritius, a trópusi édenkert, az egzotikus utak másik kedvelt célpontja. Mauritius szigetén exkluzív szállodák trópusi kertjeiben rejtőzhetünk el a külvilág elől különleges madarak énekével kísérve. Mauritius más, mint az egzotikus utak helyszínei általában. A fehérhomokos tengerparton és napfényen kívül rengeteg kirándulási lehetőséget is kínál és az érintetlen természetet is felfedezhetjük. Vulkáni kráterek, esőerdei növényekkel borított nemzeti parkok, különleges természeti képződmények, érdekes trópusi növényeket bemutató botanikus kert, egzotikus állatok megmentésére létrejött parkok várják a látogatókat. Az idegenforgalom fejlesztését szigorúan szabályozzák és nagy hangsúlyt fektetnek a fenntartható turizmusra, így már maguk a szállodakomplexumok is exkluzív és különleges élményt nyújtanak és tökéletes helyszínt biztosítanak a gondtalan feltöltődésre.

mauritius15.jpg

Mauritius utazás ajánlatainkért kattintson ide: Mauritius

Exkluzív utak