Tel: + 36 30 349 1992
+36-1-301-0306

Tel: +36 1 301 0307

info@exkluzivutazas.hu

www.exkluzivutazas.hu

Egzotikus utak felsőkategóriás luxus szállodákban

Ha igazán exkluzív üdülésre vágyik a világ egyik leggyönyörűbb édenkertjében, ne elégedjen meg az átlagossal, válassza a teljes kényelmet, a legmagasabb szintű kiszolgálást és a tökéletes pihenést. Az egzotikus utak  rengeteg kényelmetlenséggel járnak, amelyeket nem lehet elkerülni, többek között a hosszú repülőutat, a magas páratartalmat, az idegen kultúra sajátosságait. Ezeken enyhíthet egy olyan luxus szolgáltatásokat kínáló szálloda, amelyet a nyugati turisták számára terveztek, hogy otthonosan érezzék magukat.

Szálláskínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatások mellett a tökéletes kikapcsolódás élményét nyújtsák kompromisszumok nélkül. Felsőkategóriás luxus hoteljeinket személyes tapasztalatok alapján válogattuk össze, hogy kielégítsék a legmagasabb igényeket is.

seychellesledomainedelorangeraie10.jpg

Mind a Maldív-szigeteken, mind Seychellesen és Mauritiuson is változatos színvonalú szálláskínálattal találkozhatunk, mindenki megtalálja az igényeinek legmegfelelőbbet. A felső kategóriás hotelek is eltérést mutathatnak a szolgáltatások számában és a szobák vagy lakosztályok felszereltségében. Éppen ezért különleges hangsúlyt fektetünk arra, hogy olyan egzotikus utakat kínáljunk, ahol személyesen térképeztük fel a szállás lehetőségeket és azokból csak azokat választottunk ki, amelyek utasaink minden igényét messzemenőkig kielégíthetik.

Azoknak az utasainknak is kínálunk szállásokat az Indiai-óceán szigetein, akik nem feltétlenül a legmagasabb színvonalú hoteleket részesítik előnyben. Az adott kategóriában a legjobb szolgáltatásokkal és lehetőségekkel rendelkezőket válogattuk össze.

Ha az egzotikus utak során nyugodt és zavartalan pihenésre vágyik teljes kényelemben, válogasson kínálatunkból és kérje személyre szabott ajánlatunkat és mi segítünk megvalósítani az álmát.

Exkluzív utak