Tel: + 36 30 349 1992
+36-1-301-0306

Tel: +36 1 301 0307

info@exkluzivutazas.hu

www.exkluzivutazas.hu

Egzotikus utazások nászutas kedvezményei

A friss házasokat a világ bármely táján igyekeznek kedvezményekkel, nászutas programokkal megajándékozni a szállodák. Az egzotikus üdülőhelyek versengenek a friss házasokért, hogy náluk töltsék el a mézesheteiket, hiszen ilyenkor a párok többet és szívesebben költenek, és ha jól érezték magukat, másoknak is ajánlják majd az adott szállodát és országot. A nászutas kedvezmények szállodánként eltérőek.

Sok egzotikus környezetben található szálloda a menyasszonynak ingyen adja a szállást. Így csak a férj szállását, és kettőjük repülőjegyét, transzferét kell kifizetni, ha egzotikus nászútra utazunk. Vannak időszakok, amikor még ennél is több kedvezményt adnak. Ahhoz, hogy nászutas kedvezményt kapjunk a szállodában, nem fontos rögtön az esküvő után elutaznunk, általában az esküvő utáni 6 hónapon belül számítunk nászutasnak, de ebben is lehetnek eltérések.

Mauritiuson elterjedt gyakorlat, hogy a menyasszony ingyen tartózkodhat a szállodában, de természetesen itt is szállodánként vannak eltérések. A nászutas kedvezmény mellett romantikus tengerparti vacsorával, pezsgővel, gyümölcskosárral, ingyen masszázzsal is kedveskednek az ifjú párnak.

A Seychelle-szigeteket nagyon sok nászutas választja úti célnak. A szigeteken inkább elterjedt, hogy különböző mértékű nászutas kedvezményeket adnak a szobaárból. Pezsgő, gyümölcs bekészítéssel, apró ajándékokkal a szobában, esetleg ingyen masszázzsal, romantikus vacsorával várják a friss házasokat.

A világ egyik legnépszerűbb nászutas célpontja a Maldív-szigetek. A szigetek általában különböző kedvezményeket adnak a szobaárból, úgy, mint Seychellesen. Itt is gyertyafényes, romantikus vacsorával, pezsgő és gyümölcs bekészítéssel szoktak kedveskedni a párnak.

Az egyes szállodákra vonatkozó nászutas kedvezményekért böngéssze át utazási ajánlatainkat vagy keressen minket személyesen, emailben vagy telefonon.

Exkluzív utak