Tel: + 36 30 349 1992
+36-1-301-0306

Tel: +36 1 301 0307

info@exkluzivutazas.hu

www.exkluzivutazas.hu

Ezért érdemes a Seychelle-szigeteken nyaralni

Seychelle-szigeteken való nyaralás, olyan különleges élmény, melyre érdemes megváltani a repülőjegyet, bárkinek – mindenkinek! Az éghajlata európai ember számára tökéletes, télen-nyáron 30 ºC körüli, így téli ruházatra egyáltalán nincs szükséged.

Multikulturális jellege nem csak a lakosság összetételéből adódik, hanem történelmi múltjából is fakad. Lakosainak jelentős része maláj, kínai, indiai. 1814-ig francia, 1814 és 1903 között angol gyarmat volt. Eme korszaknak hatása a mai napig érződik a Seychelle-szigeteken, a hivatalos nyelv az angol és a francia.

A Seychelle-szigetcsoport a földi édenkert, ahol minden veszély nélkül élvezni lehet az életet, a pihenést, a kényeztetést. Meseszép állat- és növényvilágának köszönhetően nem csak az édes semmittevés lehet a nyaralás fő célja: óriásteknősök között, velük együtt úszni, búvárkodni; szigeteken átívelő nemzeti parkok élményekben gazdag programkínálata, azúrkék lagúnák várják a luxus körülmények között nyaralni vágyókat.

seychellesansesourcedargent3.jpg

A Seychelle-szigetek három legnagyobb és egyben legnépszerűbb szigete Mahé, Praslin, La Digue. Szigetekről lévén szó, mindháromnak gyönyörű, homokos tengerpartja, csodás szállodái, rengeteg programja van. Itt a tenger karnyújtásnyira van, ahová bármikor lesétálhatunk, beleléphetünk, fürödhetünk. Egy átlagos turista azt várná, hogy egy olyan helyen, ahol az idilli paradicsomi éden várja a látogatókat egymást érik az éttermek, szállodák, de itt ebben az esetben nagyot téved. Érintetlen partszakaszok, természeti jelenségeikhez hű környezet várja a pihenni vágyókat, hiszen a szigeteken csak így lehet maradéktalanul biztosítani mindazt, amiért a világ minden tájáról jönnek a látogatók. Kókuszpálmák hajladoznak a finom szélben, fehér homokban járhatnak mezítláb a tengerparton sétáló turisták, tengeri búvárkodásban, szörfözésben jeleskedhetnek a víz szerelmesei, lagúnákban fürödhetnek a vendégek, akár egyedül is, élvezve a természet közelségét, akár meztelenül is. Luxus életérzés, luxus körülmények között, ahol a kiszolgálás profizmusa nem luxus, hanem természetes.

A három legkedveltebb szigetek közötti utazás hajóval történik, így a hajókirándulás evidencia ebben a térségben. A minden luxusigényt kielégítő kirándulások alkalmával nem csak a másik sziget életébe nyerhetnek bepillantást az utazók, hanem az ottani természeti kiállítások, múzeumok kincseit is szemügyre vehetik. Szemtől szembe láthatják mindazt, amiért a természetfotósok is idejárnak.


Érdekes, hogy La Digue szigetén nem jellemző az autós forgalom, hanem kerékpárral vagy szekérrel közlekednek az itt élők és a nyaralók is. A Szent Anna Nemzeti Park hat kisebb szigetet foglal magába, ahol búvárkodni kötelező! Muszáj kipróbálni, mert olyan élményben lesz részünk, melyet máshol nem tapasztalhatunk meg!

Ha kedvet kapott egy Seychelle-szigeteki utazáshoz,
ajánlatainkért kattintson ide.

Exkluzív utak