Tel: + 36 30 349 1992
+36-1-301-0306

Tel: +36 1 301 0307

info@exkluzivutazas.hu

www.exkluzivutazas.hu

Hét cucc, amit érdemes bepakolni a bőröndbe külföldi utazáshoz

Felsorolunk néhány praktikus, utazótáskába való felszerelést, melyekre nem biztos, hogy gondol az ember, mikor a vágyott tengerparti álomképek mellett maximum a fürdőszerkóig és naptejig terjed a figyelem.

1. Kabát: Akkor is vigyünk magunkkal kiskabátot, ha napsütötte egzotikus nyaralóhelyre megyünk, repülőn vagy légkondicionált helyiségekben jól jöhet.

2. Törülköző: Bármikor kellhet – akkor is, ha a szállodában adnak. Az új technológiával készült mikroszálassal helyet spórolunk, ráadásul bízhatunk benne, hogy hamar megszárad.

3. Zsebkendő és nedves törlőkendő: Legalább papír zsebkendő legyen nálunk, sok helyzetben jól jön.

halaveli-maldives-beach-view-15.jpg

4. Füldugó: Például, ha a szállodában túl korán elkezdődik az élet, mi pedig délig aludnánk.

5. Aprópénz (EUR/ USD): Repülőtéren, vagy olyan helyen, ahol nehéz kezelni a nagyobb bankjegyeket, és mondjuk apróságokat vásárolnánk, legyen nálunk apró.

6. Konnektor átalakító: Hasznos holmi az átalakító; sok országban (Nagy-Britannia, USA, Új-Zéland, Bahamák, Costa Rica stb.) másmilyen a szabvány csatlakozó aljzat, mint nálunk. Igaz, hogy a hotelekben lehet kérni segítséget, de az fáradtságba – és többnyire pénzbe kerül.

7. Nyakpárna: Útközben, elalváskor jó szolgálatot tesz egy kényelmes párna, ami megtámasztja és pihenteti nyakunkat, így garantáltan nem ébredünk föl minden egyes nyakbicsaklásra.

halaveli-maldives-2016-kaika-sushi-01.jpg

Ha további hasznos csomagolási tippre lenne szüksége, vagy Ön is kedvet kapott, hogy mihamarabb becsomagoljon, és a télből a nyárba utazzon, keresse fel bizalommal utazási irodánkat – szakértőink tudják a megoldásokat ezekre a kellemes problémákra is.

Írta: Kiss Annamária

Exkluzív utak