Tel: + 36 30 349 1992
+36-1-301-0306

Tel: +36 1 301 0307

info@exkluzivutazas.hu

www.exkluzivutazas.hu

Hova érdemes télen nyaralni utazni?

Elmenekülne az itthoni komor, hideg, szürkeség elől a téli hónapokban olyan helyre, ahol épp süt a nap? Számtalan egzotikus úti cél várja, ahol nem csak napfény, homok, pálmafák, hanem vendégszerető helyiek, luxus szállodák kényeztető szolgáltatásai várják az európai télen nyaralni vágyókat.

Az Indiai-óceán szigetei, köztük Mauritius és a Maldív-szigetek télen nyújtják a legjobb formájúkat, ilyenkor a legkellemesebb az időjárás egy felejthetetlen nyaralásra. Seychelle-szigetek egész évben jó idővel vár minket, így télen is bátran utazhatunk a gránit sziklákkal szegélyezett homokos tengerpartjairól híres szigetekre.

Bár ezek a szigetek messze van, általában repülővel egy átszállással 10-13 óra alatt közelíthetőek meg. Ha nem szeretnénk ennyi időt repülni, az utazást egy érdekesebb városban, például Dubaiban meg is szakíthatjuk, ahol két-három napot városnézéssel tölthetünk, majd utána folytathatjuk az immár jóval rövidebb utunkat tovább.

Egyik szigetországba sem kell vízum a nyaralásra érkező turistáknak. Ezen országok meglátogatása nem jár egészségügyi kockázattal, nincs szükség kötelező védőoltásra vagy malária tabletták szedésére.

Ha csak pár napra tudunk elutazni télen nyaralni, az Egyesült Arab Emírségek elég közel van ahhoz, hogy akár egy hosszú hétvégére is elutazzunk. A sivatagi országokban télen kellemes késő tavaszi idő vár, ideális városnézésre, az építészeti érdekességek felfedezésére, vásárlásra. Mivel most már vízum sem szükséges a magyar állampolgároknak a beutazásra, Budapestről közvetlen járatok közlekednek Dubaiba, bármikor felkerekedhetünk egy pár napos nyaralásra Abu Dzabiba, Dubaiba vagy a többi Emírségbe télen.

Ha több hét is a rendelkezésünkre áll, Ausztrália és Új-Zéland felfedezése is szerepelhet egy téli nyaralás úti tervében. Érdemes a két országot egyetlen utazás alatt bejárni, ha már elutazunk ilyen messzire. Mindenképp legalább két-három hetet szánjunk rá, hogy legyen elég időnk minden fontos látnivalóhoz eljutni.

Minden úti célra kínálunk utazásokat. Nézzen körül kínálatunkban és kérje személyre szabott ajánlatunkat, ha télen nyaralni utazna egy egzotikus országba.

Exkluzív utak