Tel: + 36 30 349 1992
+36-1-301-0306

Tel: +36 1 301 0307

info@exkluzivutazas.hu

www.exkluzivutazas.hu

Kihagyhatatlan desztinációk 2018-ban

Bemutatjuk, mely úti célok vannak a levegőben utazási irodai körökben mint 2018 várhatóan legnépszerűbb desztinációi. Ön is vegyen egy nagy levegőt, és ne habozzon repülőre szállni, hogy a top öt ország valamelyikében megpihenjen. A szakértők ismerik az utazási trendeket, le ne maradjon; utazzon Ön is a legtrendibb helyekre! Bővebb információért forduljon irodánkhoz!

5.  Costa Rica

Costa Rica a Karib-térség gyöngyszeme, buja növényzete ámulatba ejt. A Csendes-óceán a partközelben zöldeskéken átlátszó, kristálytiszta, érdemes kipróbálni az éjszakai búvárkodást is. Esőerdők, krátertavak, gejzírek szabdalják e térséget – igazi Paradicsom.

 

costa_rica_2_exkluzivutazas.hu.jpg

foto: wikipedia

4. Bali

Az Indonéziához tartozó Bali szigetén a vulkánok, teraszosan művelt mezőgazdasági földek és fantasztikus tengerpartok miatt ejt rabul a természet. A luxusvillák kényelmesek, szuperek, jól fog esni, ha bérlünk egy kismotort, berobogunk a városba, és elvegyülünk a helyiek közt. Szállásunk környékén fedezzük fel a még érintetlen természeti tájakat, biztosan akad egy-két eldugott szurdok, lagúna vagy vízesés. Érdekesség, hogy a sziget bármely szegleténél járva az emberek társasága mellett számolnunk kell kissé elszemtelenedett majmokkal is (persze látványuk kárpótol).

3. Japán

A Csendes-óceánban gyönyörködhetünk, na meg a cseresznyevirágzásban (ha jól időzítünk). Rengeteg templomot meglátogathatunk, autentikus környezetben betekintést kapunk a hamisítatlan japán kultúrába (például a méltán híres teaszertartásba). Ha bevállalósak vagyunk, és nélkülözni tudjuk a bútorokat, szállást is választhatunk a tradicionális fajtából. Ha nagyvárosba, például Tokióba utazunk, a Szárnyas fejvadász első részének díszletei közt találjuk magunkat, utcai ételárusokkal, tenger gyümölcsétől roskadozó piacokkal, neonreklámos felhőkarcolókkal. Tokiónak egyébként nemcsak ultramodern, de szép vidéki részei is vannak, ahonnan megnézhetünk egy napfelkeltét – a felkelő nap országában ne hagyjuk ki ezt a programot!

japan_exkluzivutazas.hu.jpg

2.   Maldív-szigetek

Kristálytiszta Indiai-óceán, 26 atoll, 1192 sziget, melyek közül csak 200 lakott; egy-egy lakatlan szigeten hajóval partot érni,  maga a mennyország. Ha nem lakóhajón van a szállásunk, exkluzív, cölöpökre épített all inclusive resortokban lakhatunk. A térség kiválóan alkalmas szörfözésre és búvárkodásra.

1.Zanzibár

A béke szigete ez a Tanzániához tartozó, indiai-óceáni szigetpár (két szigetből áll). Fővárosa Zanzibar City, az óvárosa, Stone Town a Világörökség része. Utazási magazinok a világ legszebb tengerpartjának választották az itt található Kiwengwát. A partot porrá tört kagylóhéjak borítják, mely vakítóan fehér, éles kontrasztban a türkizkék vízzel. Az óceán sokára méllyül; kiválóan alkalmas pancsolásra is, a vízalatti korallhegyek miatt a hely kitűnő búvárkodásra. Finom, fűszeres, arab-indiai beütésű konyhájáról és hagyományos szuahéli ételeiről is híres.

zanzibar_nngwi_beach_exkluzivutazas.jpg

Írta: Kiss Annamária

Exkluzív utak