Tel: + 36 30 349 1992
+36-1-301-0306

Tel: +36 1 301 0307

info@exkluzivutazas.hu

www.exkluzivutazas.hu

Luxus utak az Indiai-óceán szigeteire

Luxus utak, igazi álomnyaralás gyönyörű környezetben exkluzív körülmények között? Az Indai-óceán trópusi szigetei közül a legjobb és legismertebb magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtó úti céljai a Maldív-szigetek, Mauritius és Seychelle-szigetek. A luxus utak kedvelői vissza is térnek ezekre a szigetekre, mert a környezet különlegessége mellett a kiszolgálás színvonala is kielégíti az igényeiket, amely nem minden egzotikus úti célról mondható el.

Éppen ezért választotta utazási irodánk az Indiai-óceánt kiemelt utaztatási célpontjául. Munkatársaink időről-időre felkeresik ezeket a szigeteket és személyes tapasztalatok alapján választják ki a kínálatunkban szereplő szállodákat, hogy a luxus utak valóban minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal párosuljanak.

moofushi-maldives-beach-view-8.jpg

A Maldív-szigetek a világ első számú nászutas úti célja. Nem véletlenül. Az odalátogatókat valóban az az utánozhatatlan látvány fogadja, amelyet a szigetekről készült képek és kiadványok mutatnak, ez már magában biztosíték egy kellemes pihenés eltöltéséhez a mézesheteinken. Ha ehhez egy a legmagasabb szintű szolgáltatásokkal rendelkező szállodát választunk, tökéletes kényelemben lesz részünk.

Mauritius szigete nem csak azoknak kedvez, akik a luxus utak során csak kellemes pihenésre vágynak egy szép tengerparton, szeretnek kirándulni, felfedezni, de a vásárlás kedvelőinek is kiváló lehetőségeket nyújt. Csodálatos nemzeti parkok, egyedi természeti képződmények, egzotikus növényeket és állatokat rejtő botanikus kertek és állatparkok, a legnagyobb divatmárkák üzletei mind a rendelkezésre állnak egy tartalmas mauritiusi nyaraláshoz. Mivel a szigeten nagy hangsúlyt fektetnek a minőségi turizmusra, így magasszínvonalú luxus szállodákban bővelkedik, ahol minden, a vendég teljes kényelmének biztosításáról szól.

A Seychelle-szigetek több strandja is a világ legszebb tengerpartokat gyűjtő listák élén szerepel. Mindemelett érintetlen természettel és a világon máshol nem található állatokkal és növényekkel is különlegessé teheti az egzotikus nyaralást. Változatos színvonalú szállásai között jelentős számban van jelen a luxus szolgáltatásokat nyújtó hotel. Seychelles legmagasabb színvonalú szállodáira jellemző a különálló villákban kialakított lakosztály, amely belesimul az érintetlen trópusi természeti környezetbe. Így a tökéletes kényelem mellett a privát szféra lehetősége is hangsúlyosan jelen van.

Ha a luxus utak iránt érdeklődik, a legmagasabb kényelemben szeretné eltölteni egzotikus nyaralását, válassza az Indiai-óceán specialistáját, az Exkluzív Utazást. Igényesen összeállított, válogatott kínálatunkhoz személyes tapasztalatokból származó információkkal tudjuk segíteni a legmegfelelőbb szállás kiválasztásához és a legtökéletesebb pihenés eltöltéséhez a minket választó utasokat.

Tekintse meg kínálatunkat és kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Exkluzív utak