Tel: + 36 30 349 1992
+36-1-301-0306

Tel: +36 1 301 0307

info@exkluzivutazas.hu

www.exkluzivutazas.hu

Luxus utazás a valódi élményekért

Minden ember álma egy olyan nyaralás, ahol semmi gondja sincs, kiszolgálják, lesik minden kívánságát. Luxus vagy nem – az olyan nyaralóhelyeken, mint Seychelles szigetek, Maldív-szigetek, Mauritius – minden álmunk valóra válik.

Ezeken a nyaralóhelyeken töltött idő nem luxus, hanem az nekünk jár. Idegen kultúrával ismerkedünk meg, idegen környezetben pihenjük ki magunkat. A pálmafás, homokos tengerpart, a kókuszdió frissessége, vagy a bárban kevert koktél csak akkor igazi, ha eredeti környezetében találkozunk vele, és nem valahol máshol, mesterségesen alkották meg. Egy apróság, ami sokat jelenthet egy nyaralás során: másként mosolyog a bárpultos a Maldív - szigeteken, mint itthon.

Ha valódi élményt akarunk, utazzunk el Seychellesre, látogassunk el Maldív-szigetekre, töltsünk néhány napot Mauritius-on: természetes körülmények között ismerjük meg a helyi sajátosságokat, az embereket, az ételeket, az illatokat, tapasztaljuk meg, milyen is helyi vendégszeretet, az odafigyelés, a maximális kiszolgálás. Csak az adott helyen élhetjük át azt, ami ott helyben természetes mivoltából fakadóan magától értetődik, azaz milyen érzés a tengerben, óceánban fürdeni, nézni a napfelkeltét, romantikázni egy csendes öbölben, pálmafák susogását hallgatni.

mauritiusluxlemorne32.jpg

Az egzotikus környezet elérhető közelségben van, hiszen mindenhová eljuthatunk egy, maximum két átszállással, naponta induló repülőjáratokkal. Nem véletlen, hogy számtalan magyar turista tölti a téli nyaralását valamelyik egzotikus szigeten.

Érdemes körbejárni az egész környéket a választott országban, még ha kényelmetlennek is tűnik elhagyni a kényeztető hoteleket, wellness-központokat, ugyanis a trópusi éghajlat sajátosságait, természeti kincseit mindenképp érdemes megcsodálni. Az ottani kultúra, ételek, maguk az emberek semmihez sem foghatóak, amiket érdemes megismerni. Tegyünk egy nagy túrát a szomszédos településeken, akár fogadjunk idegenvezetőt, aki elkalauzol minket az érintetlen természetbe. A lehetőségek szinte korlátlanok, és biztosak lehetünk benne, hogy a kiszolgálóink mind azon lesznek, hogy felejthetetlen élményben legyen részünk.

A luxus élménye szubjektív megítélés alá esik, azzal azonban vitatkozni nem lehet, hogy bármelyik várost, szigetet választjuk ki utazásunk céljává, maximális kiszolgálást, kényeztető figyelmet és mindenre kiterjedő odafigyelést kapunk.

A luxus utazás évszaktól független. Bármikor is kelünk útra, találunk több olyan egzotikus üdülőhelyet is, amely épp a legjobb formáját mutatja, a legkellemesebb időjárással vár minket.

Exkluzív utak