Tel: + 36 30 349 1992
+36-1-301-0306

Tel: +36 1 301 0307

info@exkluzivutazas.hu

www.exkluzivutazas.hu

Maldív nyaralás vacsorával az óceán alatt

Milyen lehet egy burokban vacsorázni? Milyen lehet az az érzés, ha ez a burok az óceánban van? Csodálatos, lenyűgöző, káprázatos vagy rémisztő, hihetetlen, félelmetes? Egy Maldív nyaralás alatt lehetőségünk van ezt megtapasztalni.

A Maldív-szigeteken való nyaralást leginkább azok számára ajánlják, akik szeretnek búvárkodni, méghozzá komoly szinten művelik ezt a sportot. Csodálatos élővilág, érintetlen korallvilág tárul a mélybe merülő nyaralók szeme elé. Teknősök, ráják, szirti cápák, ezernyi csodás halfajok – mindez a szemünk láttára. A helybeliek különös gonddal vigyáznak eme érintetlen világra, hiszen ez az egyik legnagyobb vonzereje ennek a térségnek, ezért nem szabad megérinteni a korallokat és az állatokat sem.

A Maldív-szigeteken való nyaralás nem pusztán a búvárkodásról szól, hiszen meseszép környezet várja a nászutasokat, családos nyaralókat is. Kicsik, nagyok, fiatalok, öregek mind megtalálják maguk számára azt a kellemes időtöltést, mellyel eltölthetik szabadságukat, kipihenhetik fáradalmaikat.

A kiszolgálás első osztályú, a szállodák színvonala kiváló, az aktív élet szerelmesei és a passzív pihenésre vágyó vendégek is válogathatnak a számukra ideális programokból. És mindezen felül a Maldív-szigeteki nyaraláson vacsorázhatunk az óceán alatt is, mert itt található meg a világ egyetlen olyan étterme, mely az Indiai-óceánban van, 5 méterre a tengerszint alatt és 180 fokos panorámát nyújt az üvegfalakat körülölelő korallokkal teli élővilágra.

maldiv-ithaa-etterem-az-ocean-alatt.jpg

Maga az étterem átlátszó falain keresztül, cápák, ráják, teknősök, ezernyi apró halak társaságában fogyaszthatják el a vendégek az 4 fogásból álló ebédjüket vagy 6 fogásos különleges ínyencségeket felvonultató vacsorájukat. Az étterem neve Ithaa Undersea Restaurant, a jelenleg a Conrad szállodalánchoz tartozó hotel részeként üzemel a Rangali szigeten.

Az étterem bejárata a kikötő mellett található pavilonban van. Egy csigalépcsőn juthatunk le az óceán mélyére.

Az étterem nagyon kicsi, összesen 14 vendéget tud befogadni. A meglátogatásához előzetes foglalás szükséges. Ha szeretnénk itt vacsorázni, hónapokkal előre érdemes tervezni. Gyakran tartanak itt esküvőket, különböző összejöveteleket.

Az itt elfogyasztott vacsora után valószínűleg meg lehet fogalmazni az érzéseket: csodálatos, lenyűgöző, káprázatos vagy rémisztő, hihetetlen, félelmetes.

Ha szeretne a Maldív-szigeteken nyaralni, válogasson ajánlataink közül.

Exkluzív utak