Tel: + 36 30 349 1992
+36-1-301-0306

Tel: +36 1 301 0307

info@exkluzivutazas.hu

www.exkluzivutazas.hu

Maldív-szigetek nyaralás, ha a búvárkodás nem jöhet szóba

Maldív-szigetek nyaralás egy olyan program, ahol a vízparton pihenés, a vízisportok és a búvárkodás szerelmeseinek nem lesz okuk panaszra. Akik az egésznapos strandolásnál több élményre vágynak, de a búvárkodás távol áll tőlük, nekik egy kicsit nehezebb dolguk lesz.

Attól nem kell tartani, hogy unatkozni fogunk. A Maldív-szigeteki nyaralás első napjai azzal fognak telni, hogy csak élvezzük a nyugalmat, a paradicsomi környezetet, eszünkbe sem jut semmilyen egyéb szórakozási lehetőség a pihenésen felül. Ha már sikerült feltöltődni a trópusi napsütéssel és a minket körülvevő csodával, elgondolkodhatunk azon, mivel tölthetjük még a hátralévő néhány napot.

luxmaldivesactivities17.jpg

Az 1192 korall szigetből álló Maldív-szigetek nem egy városnézős, kirándulós úti cél. Az egyetlen város, a reptér mellett fekvő, szigeten található, Male, a főváros. A szigetek népességének legnagyobb része itt él. Ha egy Male közeli üdülő szigeten töltjük a nyaralást és már elég volt a napozásból, snorkellingezésből, tehetünk egy egynapos kirándulást a fővárosba. Érdemes meglátogatni a halpiacot és a piacot is, sétálni a kikötőben, és néhány érdekesebb múzeuma is van. Főbb látnivalói a Péntek Mecset, Elnöki Palota, Szultán Palota, Iszlám Központ, Szultán Park és Nemzeti Múzeum, Síremlék. A szigetre látogatva képet kaphatunk a helyiek életéről is.

Ha többet szeretnénk látni a szigetekből, mint a hotel, ahol nyaralunk, a szállodák gyakran szerveznek dhoni túrát a szigetek között, vagy egy helyiek által lakott közeli szigetre, ahol kicsit jobban megismerkedhetünk a maldív élettel. Üvegfenekű hajóval fedezhetjük fel a környék vízalatti élővilágát, ha nem szeretnénk búvárkodni. Egy lakaltan szigeten is strandolhatunk.

Ezeken a programokon kívül a választott sziget szórakozási lehetőségei és szolgáltatásai állnak rendelkezésre. A szállodák szeretnék, hogy a vendégeik minél tartalmasabban, élménydúsabban tölthessék a nyaralásukat, ezért változatos programokat szerveznek a szigeten. Részt vehetünk főző- vagy golftanfolyamon, vetélkedőkön, versenyeken a szokásos szállodán belüli elfoglaltságokon kívül. Élvezhetjük a spa kényeztetését, a különböző éttermek gasztronómiai különlegességeit. A vízisportok szerelmesei, bármelyik szigeten is nyaraljanak, számtalan lehetőségből választhatnak.

luxmaldivespresidentialvillabath.jpg

Maldív-szigeteki nyaralásunkra választhatunk egy búvárszafari hajót, egy olyan luxus yachtot, amellyel végig járhatjuk a szigetek legcsodásabb búvárparadicsomait, felkereshetünk lakott és lakatlan szigeteket, miközben a szállásunk végig a hajón lesz. Ennél tartalmasabban el sem tölthetnénk jól megérdemelt pihenésünket a paradicsomban.

Maldív-szigeteki nyaralásának szervezését bízza az Indiai-óceán specialistájára. Mi nem csak megszervezzük Önnek álmom utazását, hanem tanácsokat adunk a legmegfelelőbb úti cél, szállás és programok kiválasztásában, a legtartalmasabb nyaralás eltöltéséhez is rengeteg ötlettel látjuk el saját személyes tapasztalataink alapján.

Válogasson kínálatunkból és kérje személyreszabott ajánlatunkat.

Exkluzív utak