Tel: + 36 30 349 1992
+36-1-301-0306

Tel: +36 1 301 0307

info@exkluzivutazas.hu

www.exkluzivutazas.hu

Maldív-szigetek szállás all inclusive vagy félpanziós ellátással?

A Maldív-szigetek szállásainak sajátos fekvésében adódóan nagyobb jelentősége van annak, hogy milyen ellátásra fizetünk be a nyaralásunk alatt, mint más úti célnál.

Mivel a Maldív-szigeteken minden szigeten csak egy szálloda-komplexum található, és az egész szigetet az adott szálloda foglalja el, nincsen bolt, étterem, bár a közelben, csak a szálloda vendéglátó egységeiből választhatunk. Nem oldhatjuk meg az ebédet a tengerparton sétálva, mint egy átlagos üdülőterületen. Nem vehetünk ásványvizet, más innivalót, amikor megszomjazunk, egy boltban. És az esti szórakozásra is a szálloda bárjába ülhetünk be.

A szállodák alkalmazkodtak a rendkívüli körülményekhez, és minden resortban több étterem és bár is található, hogy mindenki megtalálhassa a maga ízlésének valót. A Maldív-szigetek szállásai félpanziót és all inclusive ellátást kínálnak. A félpanzió keretén belül reggelit és vacsorát kapunk, az ebédet, a napközbeni étel és italfogyasztást az adott hotel éttermeiben és bárjaiban fogyaszthatjuk el, de mindenért külön fizetnünk kell. Ha all inclusive ellátást választunk, reggelit, ebédet és vacsorát is kapunk, és a napközbeni víz és italfogyasztásunk is benne van az ellátás árában. A minőségi, nem helyi italokért, esti koktélokért ebben az esetben is külön fizetnünk kell.


A félpanzió azoknak jó választás a Maldív-szigeteken, akik napközben egy-két üveg vízzel, a vacsorához elfogyasztott egy-egy pohár borral, egy könnyű ebéddel megelégszenek a nyaraláson.  Nagyobb fogyasztás esetén, bizony előfordulhat, hogy plusz egy fő szállásának az árát kifizetjük az ételekre, italokra.

Az all inclusive ellátás gyerekekkel utazóknak javasolt, és azoknak is, akik szeretnék kicsit lazábbra venni a nyaralást, többet fogyasztani, a megszokottnál. Egy-egy a la carte étkezésre, koktélra vagy minőségibb italra ugyanúgy lehetőségünk van, mint félpanzió esetén.

Maldív-szigetek szállás foglalása esetén, érdemes a félpanzió mellett az all inclusive ellátás lehetőségeiről is érdeklődni, és az igényeinkhez mérten választani, hogy a nyaralásunk minél kényelmesebb legyen.

Nézze meg Maldív-szigetek utazás kínálatunkat és kérje, személyre szabott ajánlatunkat.

Exkluzív utak