Tel: + 36 30 349 1992
+36-1-301-0306

Tel: +36 1 301 0307

info@exkluzivutazas.hu

www.exkluzivutazas.hu

Maldív-szigetek utazás kicsit másképp, egy búvár szafari hajó fedélzetén

A Maldív-szigetek nyaralást a többség úgy ismeri, hogy megérkezünk valamelyik csodálatos kis korallzátonnyal körülvett, fehérhomokos és pálmafás szigetre, és ott töltjük a hetet. Aki ennél többre vágyik és szeretné megismerni az óceán színes és különleges élővilágát is, annak nagyszerű lehetőség egy búvár szafari hajón tölteni a Maldív-szigetek nyaralást búvárkodással és nem utolsó sorban a szigetek közötti hajózással.

A búvár szafari hajós nyaralás, vagy más néven Liveaboard általában kétféle lehetőséget kínál: választhatunk egy előre megadott indulási dátumú fix programot és csatlakozunk más utazókhoz erre a kalandra, vagy ha nagyobb társasággal megyünk, kibérelhetjük magunknak az egész hajót és mi választhatjuk meg a búvár szafari útvonalát és programját az elérhető lehetőségek közül.

Kínálatunkban szerepel az Ocean Sapphire Liveaboard 3 emeletes luxus jacht, amelyen 22 fő tud egyszerre hajózni 11 kényelmesen és igényesen berendezett kabinban. A Maldív-szigetek utazásunkat búvárkodással és kirándulásokkal tölthetjük, miközben a hajó büfé étterme gondoskodik arról, hogy ne csak a szemünk, de az ízlelő bimbóink is különleges élményben részesülhessenek a nemzetközi konyha ételeit kínálva reggelire, ebédre és vacsorára. A kikapcsolódásról a hajón jacuzzi és bár is gondoskodik, így ha a napközbeni háromszori búvármerüléstől és a kirándulásoktól nem fáradtunk el kellőképpen, estére is találunk magunknak szórakozást.

maldivesoceansapphire1.jpg.

A búvárhajós Maldív-szigetek nyaralásunk úgy telik, hogy reggel elhajózunk a következő úti célunkhoz, búvárkodunk vagy valamilyen kiránduláson veszünk részt, tovább hajózunk, újból búvárkodás, hajózás és egy harmadik búvár merülés. Napnyugtakor kikötünk egy kikötőben és ott töltjük az éjszakát, mert a korallzátonyok között este nem engedélyezik a hajózást.

A hajó által bejárt útvonal függ attól, hogy hányan vagyunk a hajón. Ha teljes létszámmal fut ki a hajó akkor bejárjuk az Ari Atoll, Male Atoll és Vaavu Atoll-okat, kevesebb létszámmal viszont a Male Atoll és a Vaavu vagy a Male Atoll és az Ari Atoll-okat érintjük.

maldivesoceansapphire18.jpg

A hajós Maldív-szigetek utazás nem csak búvároknak lehet érdekes, bár elsősorban rájuk alakították ki a programot, a velük utazó családtagjaiknak és barátaiknak is nagy élményeket nyújt. Búvárkodás helyett snorkellingezéssel, fürdéssel és pihenéssel is lehet tölteni a nyaralást a hajón.

A Maldív-szigeteki Ocean Sapphire Liveaboard búvár szafari programunk részletes leírásáért kattintson ide.

Exkluzív utak