Tel: + 36 30 349 1992
+36-1-301-0306

Tel: +36 1 301 0307

info@exkluzivutazas.hu

www.exkluzivutazas.hu

Maldív-szigetek utazás nászutasokra szabva

Melyik jegyespár ne tudná elképzelni, hogy az esküvőre készülődés és a nagy nap fáradalmait egy napsütötte, hófehér homokkal borított kis szigeten, egy lágyan lengedező pálma fa alatt megbújva pihenné ki? Ezért választja olyan sok nászutas pár a Maldív-szigetekre utazást a mézes hetek eltöltésére.

A Maldív-szigetek, a világ egyik legnépszerűbb nászutas úti céljaként felkészülten várja a párokat és luxus üdülőszigeteinek mindegyike szolgáltatások sokaságával kedveskedik nászutas vendégeinek.

Maldív-szigetek utazásra nászutasoknak mi is több szállodát kínálunk, ahol felejthetetlen napokat tölthetnek el párjukkal, elbújva a világ elől.

luxmaldivesroomspresidentialvilla1.jpg

LUX* Maldives South Ari Atoll 5*-os luxus hotel akár 35%-os kedvezménnyel várja a nászutasokat. Több kilométer hosszú hófehérhomokos tengerpart, türkizkék lagúna színes korallhalak sokaságával, két kültéri medence kilátással a naplementére, hét étterem és hat bár, luxus lakosztályokkal, tengerparti és víz fölé épített villákkal tökéletes választás nászutasoknak. A titkos bár, privát piknik, fagylalt kocsi a kertben csak néhány a naponta változó kedves kis meglepetésekből, amelyekkel a hotel kedveskedik a vendégeinek.

maldivanantaraveli3.jpg

Az Anantara Veli Resort & Spa tökéletes romantikus búvóhely pároknak, nászutasoknak.  A sziget teljes területét, beleértve az éttermet és a bárokat is, fehér homok borítja. A letisztult formák és színek tökéletes harmóniában vannak a trópusi természeti környezettel. A buja növények közül színes napernyők, nyugágyak, pamlagok bukkannak elő és teszik különlegessé az 5*-os üdülőhely atmoszféráját. Vízre épült és óceánparti villáiban minden a tökéletes kényelemről szól.

pool.jpg

A Sun Aqua Vilu Reef Resort kókuszpálmákkal és színes korallvirágokkal szegélyezett szigete, hófehér homokos parttal, türkizkék lagúnákkal, a vendégek minden kívánságát leső személyzettel teremt egyedülálló környezetet egy tökéletes nászút eltöltéséhez. A teakfa bútorral berendezett vízi villákból közvetlenül a gyönyörű színekben pompázó lagúnába léphetünk. A kagylóalakú tengerparti villák a lombok között bújnak meg, jacuzzival, saját medencével maximális privát szférát biztosítanak.

Ez csak néhány a számtalan romantikus nászutas helyszínből a Maldív-szigeteken. Minden sziget más és más egyedi hangulatot nyújt. Nézzen szét Maldív-szigetek utazási kínálatunkban és kérje segítségünket a tökéletes nászút megvalósításához. 

Exkluzív utak