Tel: + 36 30 349 1992
+36-1-301-0306

Tel: +36 1 301 0307

info@exkluzivutazas.hu

www.exkluzivutazas.hu

MAURITIUSON A SZIVÁRVÁNY SEM AZ ÉGEN LÁTHATÓ

Ne ijedjetek meg! Nem állt feje tetejére a világ. Csupán létezik egy bámulatosan szép geologiai képződmény Mauritiuson, ami minden képzeletet felülmúl.

Mindenki számára ismerős, amikor sorban áll a vattacukor árusnál és az első pár csavarás után egy gyönyörű színkavalkád képződik? Nah …  hát pont ehhez hasonlít Mauritiuson a Charamel-vízesés környéke. De akár azt is mondhatnánk, hogy a szivárvány lenyomatot hagyott a köveken…

Számtalan, jobbnál-jobb hasonlat juthat eszünkbe, amikor ez a gyönyörű, vulkanikus kőzetek színezte látvány a szemünk elé tárul. A Charamel-vízesés egy Mauritiuson töltött nyaralás kihagyhatatlan látványossága! A víz 100 méter magasból zuhan a mélybe, méltán kiérdemelve a „Mauritius legnagyobb vízesése” címet.

charamel_a_hetszinu_fold_mauritius_exkluzivutazas.hu.jpg

Mauritius önmagában is felejthetetlen élmény a csodás, fehér homokos partjaival, a türkiz lagúnákkal és a zöldben pompázó hegyeivel. A Charamel-vízesés alatt elterülő színes domb – ami akár a legújabb Star Wars film vagy egy újabb „Élet a Holdon” témájú film helyszíne is lehetne – csak hab a tortán.

Hogy lehetne ezt egyszóval megfogalmazni? Tökéletes! Tökéletes úti cél mindazoknak, akik imádják a természet közelségét! 

Exkluzív utak