Tel: + 36 30 349 1992
+36-1-301-0306

Tel: +36 1 301 0307

info@exkluzivutazas.hu

www.exkluzivutazas.hu

Mauritiuson nyaralni kihagyhatatlan

Képeslapra, magazin címoldalára kívánkozó, gyönyörű természeti kép – ez jellemzi Mauritiust, és így jellemzik ezt a földi édenkertet azok, akik itt töltötték szabadidejük egy részét. Aki teheti visszatér, aki még nem volt, bizony jól teszi, ha Mauritiusra utazik nyaralni.

10 órás repülőút után egy olyan klímájú szigeten találjuk magunkat, mely európai ember számára kimondottan ajánlott. Télen kifejezetten jól esik itt a nyaralás azzal a tudattal, hogy itthon a mínuszok közelítenek, ott a nyári 30 ºC körüli hőmérséklet a jellemző. Mauritiusra utazunk sápadtan, visszaérkezünk természetes körülmények között szerzett barnasággal. Irigylésre méltó körülmények között töltött idő után nehezen válunk meg a paradicsomi életérzéstől!

Mauritiuson nyaralni kihagyhatatlan.jpg

Mauritiusra utazva szinte eldönteni sem lehet, hogy melyik programra jelentkezzünk először: vízeséshez kirándulnánk, esetleg a tengerben fürdenénk, vagy a szállodában kényeztetnénk magunkat. Mindhárom program jellemző a mauritiusi nyaralásra, és bármikor részt is vehetünk bármelyik programon – a szállodák mindig készen állnak kívánságaink teljesítésére.

Mauritius tájképe igen változatos: a homokos tengerpart mellett a vulkanikus, különös formájú hegyek, szurdokok, a lagúnák mellett a mélybe zuhanó vízesések is jellemzőek, melyek minden Mauritiusra látogató turistát rabul ejtenek. Amit mindenféleképpen látnunk kell az a Hét színű föld és a Chamarel vízesés. Mindkettő természeti képződmény: a Hét színű föld egy vulkáni kitörés eredménye, a Chamarel vízesés pedig mesésen buja környezetben zúgatja vizét.

A luxuséletérzés mellett szinte minden arról szól, hogy a kívánságaink teljesüljenek. Katamaránnal szeretnénk hajókázni – megoldva; motorcsónakos utazásra vágyunk – megoldva, víz alatt sétálva fedeznénk fel a tenger élővilágát – megoldva,; nincs kedvünk gyalogolni – a taxisok akár egész nap hoznak-visznek minket, ahová csak szeretnénk.

Aki pihenni vágyik, jól teszi, ha Mauritiusra utazik. Akár aktívan pihennénk, akár csak lustálkodnánk egész nap, nem fogunk csalódni se a szállodában, se Mauritiusban. Mivel csak három órás az időeltolódás, így nem viseli meg az utazót annyira a 10 órányi repülés után a megérkezés, és egy olyan világba csöppenünk, ahova mindig vissza fogunk vágyni. A mauritiusi nyaralás valóban feltölt energiával, életre szóló élményekkel gazdagodunk és valóban utazási magazinokban megismert édeni környezetben pihenhetjük ki a munkával teli dolgos hétköznapokat.

Mauritiuson nyaralni felejthetetlen, ahová biztos, hogy még visszatér majd – mint azt teszik sokan mások is!

Mauritiuson felső kategóriás luxusszállásokat kínálunk családoknak, pároknak és nászutasoknak, hogy a csodálatos környezet tökéletes pihenéssel párosulhasson.

Exkluzív utak