Tel: + 36 30 349 1992
+36-1-301-0306

Tel: +36 1 301 0307

info@exkluzivutazas.hu

www.exkluzivutazas.hu

Romantikus egzotikus nászút Mauritiuson

Sokan választják egzotikus nászút helyszínéül Mauritiust. A szigetvilág nyugodt, ugyanakkor különleges pihenést biztosít. Mauritius a hófehér homokkal borított strandokról, páratlan víz alatti világáról és természeti kincseiről híres. Megtalálható a tengerparti szórakozóhely, a relaxálásra alkalmas partrész, ahol kellemes nyugágyakból szemlélheti a kristálytiszta vizet, valamint olyan érdekességek, mint az 556 m magas bazaltszikla és a víz alatti vízesésnek nevezett képződmény. Egy egzotikus nászút nem is lenne teljes, ha nem térképeznék fel a terület természeti csodáit. Számos nemzeti park, botanikus kert, állatpark mellett múzeumok, érdekes kiképzésű mecsetek találhatók a szigeteken.

Ha ön is szeretné maximális kényelemben eltölteni nászútját, akkor a Mauritiuson számos ötcsillagos szálloda áll rendelkezésére, ahol örömmel fogadják a nászutas párokat, nászutas ajánlat és programok várják a szerelmeseket.

A világ több pontján is megtalálható LUX hotelek védjegye a meglepetés, mely például elrejtett kis bárokban, felbukkanó fagylaltos kocsik formájában, a parkban elrejtett privát kis piknikekben nyilvánul meg. A Hotel LUX Grand Gaube egy prémium kategóriás szálloda, mely összhangot teremt a páratlan természeti szépségek és a luxus között, miközben felejthetetlenül romantikus pihenést, nászutat biztosít az Önök számára. A szobákban a kifinomult, mégis fényűző luxus mellett teljes kényelem és csodás kilátás is alaptartozék.

luxgrandgaubejuniorsuite.jpg

Nászutas vendégek részére extra szolgáltatásokkal, páros programokkal segít felejthetetlené tenni a nászutat. Külön meglepetéseket és egy különleges nászutas ajánlatot tartogat a szerelmeseknek, melyben a menyasszony számára 70%-os kedvezményt, és reggelis ellátást kínál. A csomag tartalmaz gyümölcstálat, romantikus, fényűző vacsorát, tortakülönlegességet és habzóbort, valamint luxusajándékokat.

Ha fényűző trópusi oázisra vágyik, a Sofitel So Mauritius az ön nászutas szállodája. A sziget déli partján található, a buja környezet inspirálta kialakításával az egyik legnépszerűbb, egyedülálló luxus szálloda Mauritiuson. Egy egzotikus nászút során fontos, hogy a szállodában kifinomult körülmények fogadják az ifjú párt, a Sofitel So gondoskodik minden téren arról, hogy ez a fontos esemény felejthetetlen legyen. A szálloda különleges nászutas ajánlattal kedveskedik az újdonsült házasoknak, melybe beletartozik a mennyasszony ingyenes tartózkodása. A csomag továbbá romantikus, fényűző tengerparti vacsorát, színvonalas duó masszázst, luxus pezsgőt, Kenzo ajándékcsomagot és VIP fogadtatást tartalmaz.

mauritiussofitelsomauritius8.jpg

Ha igazán felejthetetlen és romantikus egzotikus nászútat szeretne, válassza Mauritiust és exkluzív luxus szálloda kínálatunkat.

Exkluzív utak