Tel: + 36 30 349 1992
+36-1-301-0306

Tel: +36 1 301 0307

info@exkluzivutazas.hu

www.exkluzivutazas.hu

Romantikus szállás egy egzotikus szigeten?

Romantikus szállást keres egy egzotikus szigeten, ahol párjával kicsit elrejtőzhetnek a világ elől? Az Indiai-óceán szigetei, Mauritius, Seychelles, Maldív-szigetek mind rengeteg ilyen szálláslehetőséggel rendelkeznek.

Mauritius, a Maldív- vagy a Seychelle-szigetek a vendéglátást magas színvonalon űzik, és folyamatosan azt keresik, hogyan tehetnek a hozzájuk látogatók kedvére. Mindegyik szigeten változatos kategóriájú szállásokat találunk az egyszerűbbtől a felsőkategóriás luxusig, de egyben közösek, a vendégszeretetükben.

Ha igazán romantikus szállást szeretnénk, ahol kicsit úgy érezhetjük, hogy egyedül vagyunk a világon, érdemesebb a felső kategóriából választani. Ezek a szállodák a legtöbbször csak kisebb méretűek, nem fogadnak egyszerre nagy vendégtömegeket, így nem csak a szobánkban vagy lakosztályunkban lehetünk, egyedül, a szálloda területén is ritkán találkozunk össze a többi vendéggel, inkább csak az étkezéseknél láthatjuk, mennyien is lehetnek a hotelben.

Seychellesen vagy a Maldív-szigeteken gyakori, hogy a lakosztályok különálló kis épületekben kerültek kialakításra, ahol egy-egy villában egy-két szálláshely található. A villák általában trópusi növények között bújnak meg, elrejtve a kíváncsi tekintetek elől. Vannak olyan lakosztályok, amelyekhez saját medence is tartozik.

Nászutas párok tökéletes rejtekhelye lehet a Le Domaine de L’Orangeraie Resort Seychellesen. A villák a kertben és a hegyoldalban, különböző magasságokban helyezkednek el, szobatípustól függően. A zen stílusban kialakított, a természettel teljes harmóniában álló, föld színekkel és természetes anyagokkal díszített lakosztályok nyugalmat és meghittséget sugároznak. A hegyoldalban a legmagasabban elhelyezkedő Elegance Charme Villák a teljes privát szféra megteremtésére hivatottak, saját pezsgőfürdővel.

A maldív-szigeteki The Sun Siyam Iru Fushi resort paradicsomi környezetű 52 hektáros területét egzotikus trópusi növények és pálmaerdők borítják, melyben a bungalók szinte láthatatlanul rejtőzködnek el. Sétálja körbe a szigetet, és kapcsolódjon ki a botanikus kertbe illő pálmák, légző-gyökerű fák növények között. A buja természettel körbevett és medencére néző bungalókból csak pár lépés a hófehér korallhomokos part, az álomszép türkizkék lagúnákkal.

maldivesirufushideluxbeachvillawithpool4.jpg

Mauritiuson a Trou aux Biches tökéletes romantikus rejtekhely pároknak fényűzően berendezett lakosztályokkal, kültéri zuhanyzókkal és medencékkel, mauritiusi vendégszeretettel, és a magas színvonalú szolgáltatásokkal. A sajátságos és egyedi atmoszféráját a hatalmas privát tereknek és a csodálatos természeti környezetnek köszönheti. A lakosztályok/villák zsindelytetős, egzotikus növényekkel és virágokkal körülvett épületekben helyezkednek el, ahol a trópusi kismadarak és a madárcsicsergés paradicsomi környezetet teremt. Több lakosztálya és villája is saját medencével rendelkezik.

Csak egy-egy példát emeltünk ki felsőkategóriás luxus hotel kínálatunkból, amelyek igazán romantikus szálláshelyek, igazi rejtekhelyek pároknak, nászutasoknak. Tekintse meg további egzotikus kínálatunkat és rejtőzzen el párjával a világ elől néhány napra egy csodálatos trópusi paradicsomban.

Exkluzív utak