Tel: + 36 30 349 1992
+36-1-301-0306

Tel: +36 1 301 0307

info@exkluzivutazas.hu

www.exkluzivutazas.hu

Seychelle-szigetek nyaralás különleges programja Felicite Island

Seychelle-szigetek nyaralásunk fénypontja lehet egy kirándulás Felicite Islandre, az érintetlen és lakatlan luxuszigetre.

La Digue-et 4 kis sziget fogja közre, a Cocos, a Sisters, a Marina és a Felicite. Minden sziget rejt valami különlegességet. A Marina egy elsőosztályú búvár merülőhellyel büszkélkedhet.

Felicite Island csupán 4 km-re fekszik La Digue szigetétől keletre. A múlt század elején kókuszültetvényként hasznosították és mindössze 50 lakója volt.

Seychelles szigeteinek több mint felén tiltott a fejlesztés, védelem alatt állnak. Felcite kivétel. Itt lehetőség van környezetbarát és nagyon óvatos fejlesztésekre, így épült is egy csupán néhány főt befogadó luxus szálloda a szigeten, amely beleillik a környezetébe. A sziget tulajdonosa a szálloda üzemeltetője.

Szerencsére nem csak a luxus resort vendégei élvezhetik Felicite páratlan szépségeit. A szigetre hajós kirándulásokat szerveznek. Mivel La Digue-ről a leggyorsabban megközelíthető, elsősorban az itt nyaralók keresik fel előszeretettel Felicite érintetlen paradicsomát.

felicite-island-seychelle-szigetek.jpg

Felicite hatalmas fekete gránit szikláiról híres, hosszan húzódnak a part mentén és a vízben is otthont adva számtalan különleges tengeri élőlénynek. A különleges alakú sziklák rejtélyes fantázia világot idéznek. Némelyik szikla hatalmas állatot formáz.

A gránit sziklákon túl a sziget dús vegetációjú. Mindenfelé vad orchideák, mangó-, banán-, és narancsfák színpompás látványa kísér.

A kicsiny, csupán 2,68 négyzetkilométer területű sziget hegyvidéki terület. A legmagasabb pontja 213 méter magas. Túraösvényei kiváló terepet nyújtanak hegymászáshoz és kerékpározáshoz. Ha felmászunk a legmagasabb pontjára csodálatos kilátás a jutalmunk a környező szigetekre és az Indiai-óceánra.

A sziget legszebb tengerpartja La Penice, ahol egészen közel a parthoz különleges halakat és teknősöket is láthatunk.

Töltsön egy felejthetetlen nyaralást a Seychelle-szigeteken, mi segítünk a megvalósításában! Válogasson luxus szállodáink közül és kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Exkluzív utak