Tel: + 36 30 349 1992
+36-1-301-0306

Tel: +36 1 301 0307

info@exkluzivutazas.hu

www.exkluzivutazas.hu

Seychelles nyaraláson autóbérlés?

Ha elutazunk a világ egy különleges helyére, természetes az igény, hogy minél többet láthassunk belőle. Ha nincs kéznél a helyszínen a saját autónk, bérelhetünk és szabadon bejárhatjuk a környéket. Egy Seychelles nyaraláson is annyi felfedezni való szép táj vár ránk, amelyeket kár lenne kihagyni. Kézenfekvő, hogy béreljünk autót. Vagy mégse?

Míg Európában utazgatva a bérelt autóval kirándulás gyakorlatilag mindenkinek jó alternatíva lehet, akinek van megfelelő vezetési rutinja és elég bátorságot érez a helyi vezetési sajátosságokkal megbirkózni, addig a Seychelle-szigeteken érdemes ezen elgondolkozni.

seychellesintendancebeach.jpg 

Seychellesen is megtaláljuk a jól ismert nagy autókölcsönzőket és ugyanúgy működik az autóbérlés, mint Európában. Fordított közlekedés van. Forgalom az utakon kicsi. Keskeny szerpentinek sokaságát kell legyőzni, ha fel szeretnénk fedezni egy szigetet és az út egyik széle szinte majdnem biztosan egy meredek völgyre néz. Csak ha rutinosak vagyunk az ilyen terepen, akkor vállaljuk be az autóbérlést.

Helyette jobb a helyiek által kínált transzferszolgáltatásokat igénybe venni. Kényelmesebb és biztonságosabb is, és egy csomó felesleges stressztől kíméljük így meg magunkat. Több szigetet bejáró szigettúrák is leszervezhetők, befizethetők, így semmiről nem fogunk lemaradni, a szigetek minden fontos látnivalójára eljuthatunk.

Vannak olyan szigetek, például La Digue, ahol a helyiek sem közlekednek autóval. Csak a hoteleknek van autójuk, mindenki más gyalog, vagy kerékpárral járja a szigetet.

Természetesen, ha elég felkészültnek érzi magát és nem jelent gondot a keskeny, lejtős hegyiutak leküzdése autóval, ha nem szeretné inkább a kényelmes pihenést választani a vezetés emelt szintű stressze miatt, az autóbérlés minden nehézség nélkül lebonyolítható.

Seychelle nyaraláshoz kérje személyre szabott ajánlatunkat és fedezze fel a világ egyik utolsó édenkertjét a lehető legnagyobb kényelemben és biztonságban.

Exkluzív utak