Tel: + 36 30 349 1992
+36-1-301-0306

Tel: +36 1 301 0307

info@exkluzivutazas.hu

www.exkluzivutazas.hu

Téli nyaralás Mauritiuson

Hagyjuk magunk mögött a fagyos, hideg Magyarországot télen és töltődjünk fel napfénnyel és meleggel Mauritiuson! Az Indiai-óceán déli részén fekvő szigeten akkor van nyár, amikor nálunk épp tél. Ideális úti cél egy téli nyaralásra.

Mauritiusra a legjobb november és március között utazni, az ottani nyári időszakban. Bár ilyenkor kicsit többet esik az eső, viszont ekkor van a legmelegebb is.

Ehhez mérten a szállások árai és a repülőjegy is ilyenkor a legdrágábbak, de jó előre gondolkozva, előfoglalási kedvezményekkel javíthatunk ezen.

Akár a karácsonyt vagy a szilvesztert is érdemes Mauritiuson tölteni. Decemberben van a legmelegebb. Ilyenkor virágzik a Flamboyant, a tűzvörös virágú fa, amely piros színre festi az egész szigetet és különleges díszbe öltözteti az amúgy is gyönyörű trópusi környezetet. Karácsonyi vagy szilveszteri nyaralásra Mauritiuson nagyon előre kell tervezni és időben foglalni, mert nagyon hamar megtelnek a repülőjáratok és a szállodák is.

Januárban több az eső, előfordulnak nagyobb ciklonok is, de általában nem zavarják meg a téli nyaralást hosszabb időre. Ezek az esőzések nem tudják annyira lehűteni a levegőt, hogy egy-két óra múlva ne legyen ismét strandolásra alkalmas időjárás.

Mauritiuson mindenki talál az igényeihez legjobban illeszkedő szállást. Magánszállásoktól a legmagasabb szintű luxus szállodákig nagyon széles a választék. A szigetlakók nagyon vendégszeretőek és a vendéglátást nagyon magas színvonalon űzik. Mivel bevételük jelentős része származik az idegenforgalomból, a turistákra nagyon odafigyelnek. Még az alacsonyabb kategóriájú szállodákban is folyamatosan a vendégek kedvét keresik. A felsőkategóriás luxus szállodákban olyan magas színvonalú kényelemben és kiszolgálásban részesítik a náluk nyaralókat, hogy királyként érezhetjük magunkat.

Utazási irodánk kínálatában 4-5*-os luxus hotelek szerepelnek Mauritius legszebb tengerpartjain. Ajánlatainkat itt találja.

Mauritius nem csak a tengerparti pihenésről szól. Nemzeti parkok, állatparkok, botanikus kertek, kulturális és vallási látványosságok nyújtanak minden napra programot.

A téli nyaralás Mauritiuson családoknak, pároknak és nászutasoknak is felejthetetlen élményt nyújt. A különleges természeti környezet, a helyiek vendégszeretete, a látnivalók sokasága arra csábit, hogy többször is vissza akarjunk térni ebbe az édenkertbe.

Exkluzív utak