Tel: + 36 30 349 1992
+36-1-301-0306

Tel: +36 1 301 0307

info@exkluzivutazas.hu

www.exkluzivutazas.hu

Top 10 egzotikus úti cél nászutasoknak Íme az első tíz legnépszerűbb egzotikus országbeli nászutas desztináció 2017-ben, az Exkluzív Utazás a toplistát szubjektíven állította össze. Vajon lesz meglepetés a helyszínek közt, vagy mindegyik papírforma? Remélhetőleg a felsorolás inspirációs forrásként is szolgálhat, nem csak az épp esküvőt tervezők számára.

10. Thaiföld

Mert nem túl drága, ráadásul változatos programok közül válogathatunk. A magyarok legkedveltebb egzotikus célpontja, senki ne számítson arra, hogy odalátogatva a szokásos sztereotípiákat felülírja.

9. Malajzia

Mert az ultramodern, nagyvárosias hangulat tradicionális, keleti szubkultúrákkal keveredik, izgalmas elegyet hozva létre. Buja parkok, impozáns épületek, meghitt sétányok a hátterei andalgásainknak.

8. Costa Rica

Mert a Karib-térség háborítatlan szépségeiben gyönyörködhetünk; szervezett módon esőerdőkben túrázhatunk, dzsipes szafarin iguanákkal barátkozhatunk – százféle természetközeli élményben lehet részünk, ha párosunk a vadon szerelmese.

7. Bora Bora (Francia Polinézia)

Mert gyönyörű kék az óceán, sok a luxusszálloda, és szállóige a sziget neve mint a „hova utaznál legszívesebben?” kérdés adekvát felelete.

bora-bora-tahiti.jpg

6. Fidzsi (Melanézia, Óceánia)

Mert minden képzeletet felülmúló lagúnái felcsigáznak (nem véletlen forgatták itt a Kék Lagúnát), de csókolózni a káprázatos vízeséseknél sem semmi, az óceán fölé, cölöpökre épített overwater bungalóban pedig extra érzés lehet heverészni…

5. Dubaj (Egyesül Arab Emírségek)

Mert a város a luxus szinonimája. Ultramodern, érdekes, lüktető – nem kifejezetten pihentet, annál inkább izgalomba hoz, nem mintha élénkítésre amúgy szükség volna életünk egyik, ha nem a legjobban várt utazásán. Nem lehet kifogás, hogy a térségben magas az átlaghőmérséklet, a csúcsteljesítményű klímaberendezések mellett még fedett sípálya is hűsíthet minket, környezetvédelmi aggályainkat kicsit tegyük félre.

4. Seychelle-szigetek

Mert a többi trópusi desztinációhoz képest nincsen messze. Meseszép korallzátonyoknál búvárkodhatunk, és az Indiai-óceán hőmérséklete a szigetek környékén állandóan kellemes meleg.

exkluzivutazashuseychellesszigetek (1).jpg

3. Mauritius

Mert a legexkluzívabb nyaralóhely, egyben az egyik legdrágább. Az Indiai-óceán itt is varázslatos. A sziget miniország; az érdekességek, látnivalók – mintha egy ékszerdobozban volnának – kis helyen felfedezhetők.

2. Bali (Indonézia)

Mert nem tartozik a legdrágább trópusi országok közé, viszont gyönyörű. Az aktív kikapcsolódások mellett spirituálisan is ellazulhatunk. Eldugott, paradicsomi szépségű óceánpartjainál megmártózhatunk – a zen hangulatban szintén. Garantált a kényeztetés kívül és belül.

1.Maldív-szigetek

Mert fiatalos. Az Indiai-óceánban található sok kis atollból (korallzátonyokból felépülő szigetek) álló szigetvilágban a legkülönfélébb vízisportokat űzhetjük. Az éjszakai élet vonzó, gyertyafényes vacsoránkat víz alatti látványakváriumban, a legkülönfélébb halakkal körülvéve is elkölthetjük. Kéz a kézben – esetleg külön az alkalomból fogadalmat téve – átsétálhatunk az egyenlítő vonalán. Ezen a területen süt legélesebb szögben a nap: mindennél fényesebb a hely, fényvédelemről azonban a mámoros napokban se feledkezzünk el.

anantaradhigumaldivesexkluzivutazashu25.jpg

Ha házasodni készül, a mézesheteit tervezi, ha a házassági évfordulót szeretné méltó módon megünnepelni, vagy csak simán új úti célon töpreng, esetleg passzióból érdeklik a nászutas útirányok, keresse fel exkluzív utakra specializált irodánkat. Tapasztalt munkatársaink az Önhöz, illetve Önökhöz legjobban illő nászutas csomagot állítják össze az ajánlathoz.

Írta: Kiss Annamária

Exkluzív utak