Tel: +36 30 937 9533

Tel: +36 1 301 0306

info@exkluzivutazas.hu

www.exkluzivutazas.hu

Körutazások

Costa Rica - Vissza a paradicsomba

Távoli civilizációkba és emberi kultúrákba tett időutazásaink során ismertük fel, hogy sokan mennyire vágyunk is közel kerülni az elveszett Paradicsomhoz. Hosszú évek tapasztalatai alapján választottuk Costa Ricát és kerestünk olyan útvonalat, ahol egy mesebeli, páratlanul gazdag és békés világban érezhetjük magunkat.

Részletek »

Dél-Korea + Japán csoportos nagykörút 2018

Szeretne két legyet ütni egy csapással? Május végén induló, csaknem kéthetes körutazásunk alkalmával egyszerre ismerheti meg a távol-kelet két valódi gyöngyszemének, Dél-Koreának és Japánnak is a legnépszerűbb látnivalóit. 

Részletek »

Kawaii - Utazás az animék világába (2018. augusztus) #1

Augusztusban induló, elsősorban, de nem kizárólag fiataloknak szóló programunk során tapasztalt, magyar nyelvű idegenvezetőnk segítségével szeretnénk elkalauzolni utasainkat a hazánkban is egyre népszerűbb japán mesefilmek, az animék világába, valamint betekintést engedni a tokiói fiatalok nyüzsgő, színes mindennapjaiba.

Részletek »

Általános információk

Irodánk egyedi, egyéni és csoportos körutazásokat ajánl a világ különböző tájaira.

Körutazásainkon olyan országokat ismerhet meg, melyek nem mindennapos úti célok, hanem egyedi, a különböző kultúrák és a világ természeti szépségeit bemutató körutazások.

Ajánlatainkban megpróbáljuk bemutatni a világ számos országát, szebbnél szebb látnivalóit a teljesség igénye nélkül.

A körutazások élményekben gazdag kulturális kalandot, kihívást, felismerést jelent az utazók számára!

Tartson velünk ezekre a csodálatos tájakra egy kicsit másképp!