Tel: + 36 30 349 1992
+36-1-301-0306

Tel: +36 1 301 0307

info@exkluzivutazas.hu

www.exkluzivutazas.hu

A golfőrültek szigete

Hova menjünk üdülni, ha meleg éghajlatra vágyunk, és egy úttal kedvenc golfszenvedélyünknek is hódolnánk? Egyre többen vágnák rá, hogy Mauritius-on a helyünk. És tényleg: a golf a sziget legnépszerűbb sportágává vált, ráadásul érdekes látnivalókat kínál.

Mauritius volt a harmadik ország a világon – Nagy-Britannia és India után –, ahol beindult golfélet, a gyarmati lét hozadékaként. Az első golfklubot a Királyi Haditengerészet számára nyitották meg 1902-ben, a földteke egyik legrégibb klubja a Mauritius Gymkhana Golf Club.

exkluzivutazasmauritiusparadis92.jpg

Az ország kis mérete ellenére igen sok a golfpálya, a kilenclyukútól a tizennyolc lyukú, világszínvonalú pályákig minden szinten lehet alkalmas felületet találni. Utóbbiakat olyan világhírű golfozók tervezték, mint Ernie Els, Bernard Langer vagy David Leadbetter. Profi golfosok is kedvelik a helyi egyleteket, melyek teljeskörű kiszolgálással várják az érdeklődőket. Köztudottan a kölcsönözhető kellékek kivétel nélkül első osztályúak – biztosan nem csalódunk, ha Mauritius-on golfozunk, akármennyire is nagymenő játékosnak számítunk.

Néhány szálloda a golf szerelmeseinek: 

  1. Four Seasons Resort Mauritius at Anahita 5*
  2. Heritage Le Telfair Resort & Spa 5*
  3. Constance Belle Mare Plage 5* (2 golf pálya használattal)
  4. Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa 5*
  5. Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa 5*
  6. Trou Aux Biches Beachcomber Golf Resort & Spa 5*

mauritiusfourseasonsanachitaexkluzivutazas27.jpg

A szigetre tartó légitásaságok nagy része készen áll a golffeleszerelés biztonságos szállítására, az erre vonatkozó részletekért és komplett utazási ajánlatért forduljon Ön is irodánk szakembereihez, akik készséggel fogadják a megkereséseket.

Írta: Kiss Annamária

Exkluzív utak