Tel: + 36 30 349 1992
+36-1-301-0306

Tel: +36 1 301 0307

info@exkluzivutazas.hu

www.exkluzivutazas.hu

Aktív pihenés Thaiföldön

Ha Thaiföldről kerül szóba, általában thai masszázsra, finom ételek kóstolására és más kényelmes időtöltésre gondolunk. De mit csináljunk, ha ott is aktív pihenésre vágyunk?

Vitorlázzunk a kristálytiszta Thai-öbölben vagy az Andamán-tengeren. A sziklamászás talán keveseknek jutna az eszébe, pedig Krabi mészkősziklái a kezdő mászóktól a profikig, mindenki számára tartogatnak kalandot. Az oktatók segítenek kiválasztani a szintünknek megfelelő mászóútvonalat, köteles biztosítás mellett tanítanak meg a fortélyokra. Ne hagyjuk ki a dzsungel túrát sem! Phuketen a Mangrove vízesés kötelező kirándulóhely.

phuket1_exkluzivutazas.hu.jpg

Izgalmas vállalkozás elrepülni a dzsungel felett: Chiang Maitól egyórányi autóútra, nagyjából ezer méter magasan, a hegyek között él a Khamu törzs. Nomádok, rizst, kávét és teát termelnek, vadásznak és gyűjtögetnek. Ha kötélen elrepülünk falujuk felett, időutazásban lesz részünk; visszapillantunk a mezőgazdasági forradalom időszakára, kb. 10.000 évvel korábbra. Angol nyelven beszélő idegenvezetőnk két égi hídon is átvezet minket.

thaifold1_exkluzivutazas.hu.jpg

Ha szeretjük az extrémsportokat, szikláról, erre a célra kiépített ugrópontról ugorjunk a tengerbe. Kevésbé mozgalmas, de mozgásos, testnek és léleknek frissítő, ha megismerkedünk a thai jógával. A meditációra is szánjunk időt!  És ha már az ellazulásnál tartunk, jöhet az autentikus thaimasszázs is. Esti szépségápolásként próbáljuk ki a helyi nők szépészeti praktikáját, a teafaolajos arcmaszkot (tíz percig a férfiak is kibírják…).

Ha Ön is kedvet kapott, hogy Thaiföldön nagyon elfáradjon, pakolja be a fürdőruhát, túracipőt, sportcuccot, és irodánktól kérjen utazási ajánlatot.

 Írta: Kiss Annamária

Exkluzív utak