Tel: + 36 30 349 1992
+36-1-301-0306

Tel: +36 1 301 0307

info@exkluzivutazas.hu

www.exkluzivutazas.hu

Bohém hangulatban a Bahamákon

Megőrülünk a tengerért, de a megszokott partokhoz képest lazább, bohémabb helyre vágyunk? Válasszuk a Bahamákat! A Karib-térség védjegyei – az Atlanti-óceán azúrkék vize, a buja, pálmafák uralta növényzet, a színes vízivilág és a vakítóan fehér homok – mellett a tájat belengi egyfajta hippis hangulat. Vidámság, lazaság, amerre csak nézünk. A főváros, Nassau kiváló úti cél, de ha igazán paradicsomi szálláshelyet keresünk, Paradise szigete a főnyeremény.

paradise_sziget_bahamak.jpg

Öltsük magunkra (kortól és nemtől függetlenül) a legvirágosabb, legszínesebb ruhánkat, és szürcsöljünk el egy díszes koktélt nádfedeles bárban, melyet Tom Cruise fiatalkori hasonmása aprólékosan megtervezett koreográfia szerint szolgál föl. Ha pihentünk kicsit, mászkáljunk mezítláb  a vizes homokban, vagy nekifutásból (de persze nem felhevült testtel, szellemmel) vessük magunkat a habokba.

Töltsünk egy teljes napot kényeztető wellness-szel! Próbáljunk ki kozmetikai kezeléseket helyi specialitásokból, például a fehér agyagos arcmaszkot. Nevezzünk be csupa olyan nyári kalandba, amit eddig még nem csináltunk: fedezzük föl vitorlással a környező szigeteket, ugorjunk fejeseket a hajóról, béreljünk kenut, vagy simogassunk iguánát (a szigeteken rengeteg hüllő él).

bahamak_exkluzivutazas.hu.jpg

Kóstoljuk meg a bahamaiak nemzeti ételét, a rizibizis kagylót, vagyis a coch-t. És ismerkedjünk meg a Szigetek izgalmas történelmével, többek közt Colombus idevezető felfedezőútjával és a hírhedt kalóz, Feketeszakáll menekülésének történetével. Vitorlákat fel, irány a Bahamák! De előtte ne feledje felkeresni irodánkat kedvező utazási ajánlatért.

Írta: Kiss Annamária

Exkluzív utak