Tel: + 36 30 349 1992
+36-1-301-0306

Tel: +36 1 301 0307

info@exkluzivutazas.hu

www.exkluzivutazas.hu

Felejthetetlen nászút Seychellesen

A Seychelles szigetek az Indiai óceánban található szigetcsoport, melynek különleges faunája és dús növényvilága az igazi luxusnyaralások képeit idézi. A hófehér homokkal borított partrészek mellett a világon egyedülálló gránitsziklás partokban gyönyörködhet, a festőien szép strandokon pedig a pálmafák tövében szürcsölheti koktéljait. Szinte az édenkertben érezheti magát, ha a Seychelles szigetekre utazik, hiszen a felsőkategóriás szállodák különleges szobákkal, csodálatos kilátással fényűző éttermekkel és a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokkal várják. Strandjai világhírűek, a diverzitás páratlan, az azúrkék, kristálytiszta óceán lenyűgöző látványt nyújt a frissen zöldellő buja növényvilággal együtt.  Minden adott, hogy a nyaralása vagy nászútja Seychellen felejthetetlen legyen. A világ legnagyobb tengerszint fölötti atollja is itt található, ez a legendás Aldabra, mely szintén a Világörökség része. A csodálatos növény és élővilág, a felülmúlhatatlan szépségű strandok pompás időtöltést biztosítanak, az izgalmaktól a tökéletes pihenésen keresztül minden területen. A Seychelles szigeteken számos felsőkategóriás luxus szálloda várja, hogy biztosítsák mindazt a kényelmest és fényűzést, amit ön elvár.

lemuria-seychelles-beach-21.jpg

Az egyik különleges luxus szálloda a Constance Le Muria Seychelles, mely Praslin gránit szigetének nyugati partjánál található, egy 18 lyukú exclusive golfpálya közepén. Extra magas színvonalat képvisel mind megjelenésével, mind szolgáltatásaival, miközben a sziget káprázatos természeti szépségeivel összhangban működve teljes körű élményt ad. A főépületet a hegyoldalban építették fel, innen csodás kilátás nyílik a lépcsőzetesen kialakított medencékre, melyeket sziklás és trópusi növényekkel szegélyezett kiképzés révén tettek változatossá. A nászutas párokat az egzotikus nászútjukon a szálloda különleges ajánlattal várja. A menyasszony 60% kedvezményben, valamint a friss házasok ajándékcsomagban részesülnek, mely luxustermékeket tartalmaz. A nászutas lakosztályok különleges, romantikus kialakításuk révén igazi szerelmes hangulatot teremtenek, a különböző szolgáltatások, mint például a páros masszázs pedig igazi, tartalmas együtt töltött időt jelent, ahogy a különböző, választható programok is.

Szintén a luxus netovábbját nyújtja a szintén ötcsillagos Paradise Sun szálloda, amely ugyancsak Praslin található. A szállodát buja zöldövezet és hófehér homokkal borított tengerparti strandok határolják. A hotel kellően elszigetelt, hogy a pihenni vágyók, nászutasok diszkrét környezetben érezhessék magukat, ugyanakkor ne kelljen a fényűzésről lemondaniuk. A nászutas ajánlat is különleges, hiszen 25% kedvezményt jelent, valamint luxustermékeket tartalmazó ajándékcsomagot és VIP fogadtatás, valamint számtalan, választható programot, direkt két személyre szervezve.

További nászutas ajánlatainkért a Seychelles szigeteken vagy az Indiai-óceán szigetein, kattintson ide.

Exkluzív utak