Tel: + 36 30 349 1992
+36-1-301-0306

Tel: +36 1 301 0307

info@exkluzivutazas.hu

www.exkluzivutazas.hu

Hova utazzunk egzotikus nászútra?

Az esküvő napja az ember életének egyik legfontosabb napja, az azt követő nászút pedig a párunkkal közös élet egyik legszebb emléke lehet, ha megfelelően választjuk ki, hol töltsük el a mézesheteket. Ilyenkor romantikus, elbújós helyszínt keresünk. Van-e erre jobb, mint egy egzotikus, trópusi tengerparti üdülőhely?

Ha egzotikus nászútra gondolunk, mindenkinek hófehér homokos tengerparton, pálmafák között megbújó kis házikó jut eszébe, ahol csendes észrevétlenségben személyzet sora sürgölődik, hogy minden igényünket kérés nélkül teljesítse.

fiji12.jpg

Tudják ezt az egzotikus üdülőhelyek is, épp ezért fel is készültek a nászutasok álmainak megvalósítására, még ha a pálmafák között megbújó kis villát nem is mindegyik egzotikus szigeten találjuk meg, a szállodai szobák lakosztályok kényelme, a szolgáltatások feledtetik velünk, hogy vannak mások is körülöttünk.

A Maldív-szigetek az egyik legnépszerűbb egzotikus nászút úti cél. Az Indiai-óceánban szétszórt trópusi kis szigetek egy-egy szállodát rejtenek. Sok üdülőszigeten külön álló villákban találhatók a lakosztályok, ahonnan pár lépéssel a fehérhomokos tengerparton találjuk magunkat. A parton is csendes elvonulásban pihenhetünk, alig-alig fogunk találkozni a szálloda többi vendégével. Ha még különlegesebbet szeretnénk, választhatunk vízi bungalót is. Ezek cölöpökre épült kis házak a víz felett a tengerpart mentén, ahonnan közvetlenül az óceánba is léphetünk. Ha felfedeznénk a tengeri élővilágot is, snorkellingezhetünk a sekély vizekben. A trópusi éghajlatú szigetekre novembertől áprilisig a legjobb utazni, ilyenkor a legmagasabb a napos órák száma és a legkevesebb az esély borús, csapadékos időt kifogni.

maldiv18.jpg

Mauritius szigete szintén az Indiai-óceánban fekszik, Afrika déli partvidékétől keletre. Szintén a legnépszerűbb egzotikus nászút úti célok közé tartozik. Vonzerejét nem csak a csodálatos tengerpartjai és trópusi élővilága adja, a sziget bővelkedik kulturális és természeti látnivalókban egyaránt. Botanikus kertben, nemzeti parkokban fedezhetjük fel az érintetlen trópusi természetet. A szállodák legtöbbje mind-mind egy trópusi mini paradicsom, ahol egzotikus növények között bújnak meg a szálloda épületek. Mauritiusra is a legjobb november és március között ellátogatni, mert ilyenkor a legmelegebb és kevésbé csapadékos az időjárás.

mauritius35.jpg

Seychelles-szigetek az az egzotikus úti cél, ahova az év bármelyszakában is látogatunk el, kellemes nyári időjárás fogad minket, a zavartalan napsütést csak néha zavarja meg egy kis csapadék. Az Indiai-óceán 115 kis szigetén érintetlen természetben, autentikus és a tájba illő építészeti stílusú resortokban pihenhetünk. Sok szállodában különálló, trópusi növények között megbújó villákban találhatók a lakosztályok, tökéletes elvonultságot biztosítva a nászutunkra. Ha a nyári esküvő után rögtön elutaznánk egy egzotikus nászútra, Seychelles-szigeteknél aligha találni jobb úti célt.

A Fiji-szigetek a Csendes-óceánban megbújó érintetlen természetű 300 szigete maga a paradicsom. Nem véletlenül forgatták itt a Kék Lagúna című filmet is annak idején. Mivel meglehetősen messze van Magyarországról, Fiji kevésbé ismert. A szállodák kertjeit és a szigeteket kókuszpálmák, hibiszkuszok, frangipáni virágok tarkítják. A szigetek nagy részét ma is érintetlen őserdő borítja. Márciustól novemberig a legjobb ide utazni, így tökéletes lehet egy egzotikus nászút eltöltésére.

fiji5.jpg

A kínálatunkban található exkluzív szálláshelyek szinte mindegyike jelentős kedvezményeket kínál nászutasoknak. Ajánlatainkért kattintson ide.

Exkluzív utak