Tel: + 36 30 349 1992

Tel: +36 1 261 5767

info@exkluzivutazas.hu

www.exkluzivutazas.hu

MAURITIUS - THE RAVENALA ATTITUDE

Ajánlatkérés
Indulási időpontok:
Naponta, folyamatos indulás
Időtartam:
Egyéni igény szerint
Elhelyezkedés:
Balaclava, közvetlen tengerparti szálloda  (Turtle bay)
Utazás:
Repülővel, menetrend szerinti járattal, átszállással
Repülési idő:
Kb. 12-14 óra
Programok:
Szigettúrák

Ajánlatkérés

Mauritius észak-nyugati szegletében, az Indiai-óceán és a Citron folyó által átölelve található a gyarmati idők jegyeit is hordozó, a kortárs építészeti elemekben gazdag The Ravenala Attitude 4*-os luxusszálloda. Az eldugott, buja, trópusi környezetben található szálloda külső-és belső terei között nincsenek határok. A csodálatos, természetes anyagokkal berendezett tágas lakosztályok a letisztult elegancia tökéletes megtestesítői.

A The Ravenala Attitude gyermekek és felnőttek számára is számos szórakozási lehetőséget kínál. A vizisportok szerelmeseinek maga a paradicsom: vízisí, snorkeling, kenu, vizibicikli, szörf stb. közül válogathatnak. Gyerekek részére mini golfot a felnőtteknek kényeztető SPA-t nyújt a szálloda.

Szobatípusok

A The Ravenala Attitude**** 272 db, álomszép lakosztályba várja vendégeit.

130 db Couple Suite 64 m2-es egzotikus hangulatú lakosztály (kapacitás: 2 felnőtt)

40 db Executive Seafront Adult Suite 64 m2 lakosztályai kizárólag felnőttek részére vannak fenntartva. Meghitt pihenésre vágyók és nászutasok számára tökéletes választás. (kapacitás: 2 felnőtt)

102 db Family Suite, egyenként 72 m2 tágas térrel rendelkezik, a trópusi környezet kellős közepén helyezkedik el (kapacitás: 2 felnőtt+3 gyermek vagy 2 felnőtt+2 tini+1 gyermek vagy 2 felnőtt + 2 gyermek + 1 baba vagy 3 felnőtt + 1 baba

Ellátás

Félpanzió vagy all inclusive.

Ajánlatkérés