Tel: + 36 30 349 1992
+36-1-301-0306

Tel: +36 1 301 0307

info@exkluzivutazas.hu

www.exkluzivutazas.hu

Jogi nyilatkozat

A Belsped Travel által üzemeltetett internetes portál (www.exkluzivutazas.hu) felhasználási feltételei

A Belsped Travel www.exkluzivutazas.hu oldalain nyújtott szolgáltatásokra az alábbiakban részletezett felhasználási feltételek vonatkoznak. A Belsped Travel www.exkluzivutazas.hu oldalain történő böngészés egyben azt is jelenti, hogy Ön egyetért és elfogadja a felhasználási feltételeket. A Belsped Travel fenntartja a jogot a felhasználási feltételek előzetes és értesítés nélküli módosítására.

A szolgáltatások és az információk magáncélra, nem kereskedelmi felhasználásra kerülnek közzétételre. A felhasználóknak a Belsped Travel www.exkluzivutazas.hu oldalain megszerzett információt vagy szolgáltatást nem áll jogában módosítani, másolni, megjeleníteni, újra előállítani, terjeszteni, átruházni, eladni vagy közzétenni. A honlapon szereplő nevek, logók, grafikák és információs anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak.

A Belsped Travel ingyenesen bocsátja az Ön használatára a weboldalakon található információkat.

Az utazási iroda nem vállal felelősséget a www.exkluzivutazas.hu honlapon található információk felhasználásából, végrehajtásából, vagy valamilyen információ hiányából, az információval vagy annak hiányával kapcsolatosan bekövetkező közvetlen vagy közvetett kárért. Az utazási iroda szolgáltatásainak (illetve az általa közvetített szolgáltatásoknak) megrendelése és igénybevétele esetén az egyéni utazási szerződési feltételek irányadóak. A Belsped Travelt a www.exkluzivutazas.hu oldalakon fellelhető információk felhasználásából eredő kárért nem lehet felelősségre vonni.

A Belsped Travel nem felel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a www.exkluzivutazas.hu weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más, hasonló okból származnak.

Előfordulhat, hogy a szolgáltatások kapcsán megjelenített információk pontatlanságokat vagy hibákat tartalmaznak. Az iroda mindent elkövet azért, hogy az oldalakon található anyagok vagy szolgáltatások bemutatásai pontosak és teljes körűek legyenek, de azok tényleges pontosságát és teljes körűségét nem szavatolja.

A honlapon elérhető információk rendszeresen módosulnak. Az utazási iroda fenntartja a jogot a felfedezett hibák előzetes figyelmeztetés nélkül történő módosítására.

Megtörténhet, hogy a www.exkluzivutazas.hu honlapon szereplő anyagok és szolgáltatások ismertetése elavultnak bizonyul (például továbbra is fent lehet olyan utazás az adatbázisban, amelyre a szabad helyek már elfogytak). Az utazási iroda mindent megtesz az információk, anyagok frissességéért, de felelősséget nem vállal az oldalak frissítése tekintetében.

A Belsped Travel által forgalmazott utazásokra vonatkozó kötelezettségeket kizárólag a velük kapcsolatos szerződés határozza meg. E szerződéseket semmilyen, az utazási iroda oldalain található anyag, információ, katalógusadat, részletezés nem írja felül.

A Belsped Travel csak az általa visszaigazolt foglalásokra vállal kötelezettségeket. Ha elektronikus úton kezdeményezett megrendelést/szerződéskötést, és arra legkésőbb 24 órán belül nem kap irodánktól választ, kérjük, telefonon vagy személyesen tudakozódjon az ügyben.

Ha regisztrálással járó szolgáltatást igényel, a vonatkozó regisztrációs űrlap kérdéseire kérjük, hogy naprakész, teljes és pontos adatok megadásával válaszoljon. Az utazási iroda a regisztráció során, illetve a honlap használata során tudomására jutott személyes adatokat, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezeli. Amennyiben Ön bármely személyes adatát megadja, ezzel hozzájárul ahhoz, hogy azt az iroda nyilvántartsa és kezelje az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig. Irodánk az így tudomására jutott adatokat nem adja el, nem teszi nyilvánosság vagy harmadik fél számára elérhetővé.

A Belsped Travel www.exkluzivutazas.hu weboldalain szerepelhetnek külső oldalakra mutató linkek. A külső linkek nem tartoznak irodánk szerkesztési felelősségének körébe, tehát nem vállalhatunk felelősséget ezek frissítéséért, tartalmáért vagy az ezeken elhelyezett linkek hivatkozásaiért. A linkek elhelyezése a honlapon nem jelenti magától értetődően, hogy irodánk egyetért a külső linkek tartalmával, ezért az azokon szereplő tartalom okán az iroda nem vonható felelősségre.

A Belsped Travel www.exkluzivutazas.hu oldalain megjelenített utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.

A foglalási űrlap kitöltésével, személyesen, telefonon vagy levélben megadott, a foglalás szándékára utaló nyilatkozat nem hoz létre utazási szerződést. Az utazási szerződés az utas és az utazásszervező között, a foglalásra küldött/adott visszaigazolással, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint és kizárólag csak az utazási díj esedékes mértékű előlegének megfizetése után jön létre.

Előfordulhat, hogy már a megrendelés érvényességéhez szükséges az előleg befizetése, így az előleg befizetésének elmulasztása esetén a lefoglalt utat nem áll módunkban visszaigazolni.

A visszaigazolás után történő előleg fizetése minden esetben az utazási szerződés megkötése elismerésének minősül, a visszaigazolásban megjelöltek és az utazásszervező utazási feltételei szerint. A szerződés létrejöttét nem befolyásolja, hogy az utazási szerződést aláírva visszajuttatta-e a Belsped Travel-be. Az utazási szerződés felmondására az utazásszervezőnek az adott útra vonatkozó egyedi vagy általános utazási feltételei irányadóak.

Exkluzív utak