Tel: + 36 30 349 1992

Tel: +36 1 301 0307

info@exkluzivutazas.hu

www.exkluzivutazas.hu

Jogi nyilatkozat

Az Exkluzív Utazás Kft. által üzemeltetett internetes portál (www.exkluzivutazas.hu) felhasználási feltételei

Az Exkluzív Utazás www.exkluzivutazas.hu oldalain nyújtott szolgáltatásokra az alábbiakban részletezett felhasználási feltételek vonatkoznak. Az Exkluzív Utazás www.exkluzivutazas.hu oldalain történő böngészés egyben azt is jelenti, hogy Ön egyetért és elfogadja a felhasználási feltételeket. Az Exkluzív Utazás fenntartja a jogot a felhasználási feltételek előzetes és értesítés nélküli módosítására.

A szolgáltatások és az információk magáncélra, nem kereskedelmi felhasználásra kerülnek közzétételre. A felhasználóknak az Exkluzív Utazás www.exkluzivutazas.hu oldalain megszerzett információt vagy szolgáltatást nem áll jogában módosítani, másolni, megjeleníteni, újra előállítani, terjeszteni, átruházni, eladni vagy közzétenni. A honlapon szereplő nevek, logók, grafikák és információs anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak.

Az Exkluzív Utazás ingyenesen bocsátja az Ön használatára a weboldalakon található információkat.

Az utazási iroda nem vállal felelősséget a www.exkluzivutazas.hu honlapon található információk felhasználásából, végrehajtásából, vagy valamilyen információ hiányából, az információval vagy annak hiányával kapcsolatosan bekövetkező közvetlen vagy közvetett kárért. Az utazási iroda szolgáltatásainak (illetve az általa közvetített szolgáltatásoknak) megrendelése és igénybevétele esetén az egyéni utazási szerződési feltételek irányadóak. Az Exkluzív Utazást a www.exkluzivutazas.hu oldalakon fellelhető információk felhasználásából eredő kárért nem lehet felelősségre vonni.

Az Exkluzív Utazás nem felel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a www.exkluzivutazas.hu weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más, hasonló okból származnak.

Előfordulhat, hogy a szolgáltatások kapcsán megjelenített információk pontatlanságokat vagy hibákat tartalmaznak. Az iroda mindent elkövet azért, hogy az oldalakon található anyagok vagy szolgáltatások bemutatásai pontosak és teljes körűek legyenek, de azok tényleges pontosságát és teljes körűségét nem szavatolja.

A honlapon elérhető információk rendszeresen módosulnak. Az utazási iroda fenntartja a jogot a felfedezett hibák előzetes figyelmeztetés nélkül történő módosítására.

Megtörténhet, hogy a www.exkluzivutazas.hu honlapon szereplő anyagok és szolgáltatások ismertetése elavultnak bizonyul (például továbbra is fent lehet olyan utazás az adatbázisban, amelyre a szabad helyek már elfogytak). Az utazási iroda mindent megtesz az információk, anyagok frissességéért, de felelősséget nem vállal az oldalak frissítése tekintetében.

Az Exkluzív Utazás által forgalmazott utakra vonatkozó kötelezettségeket kizárólag a velük kapcsolatos szerződés határozza meg. E szerződéseket semmilyen, az utazási iroda oldalain található anyag, információ, katalógusadat, részletezés nem írja felül.

Az Exkluzív Utazás csak az általa visszaigazolt foglalásokra vállal kötelezettségeket. Ha elektronikus úton kezdeményezett megrendelést/szerződéskötést, és arra legkésőbb 24 órán belül nem kap irodánktól választ, kérjük, telefonon vagy személyesen tudakozódjon az ügyben.

Ha regisztrálással járó szolgáltatást igényel, a vonatkozó regisztrációs űrlap kérdéseire kérjük, hogy naprakész, teljes és pontos adatok megadásával válaszoljon. Az utazási iroda a regisztráció során, illetve a honlap használata során tudomására jutott személyes adatokat, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezeli. Amennyiben Ön bármely személyes adatát megadja, ezzel hozzájárul ahhoz, hogy azt az iroda nyilvántartsa és kezelje az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig. Irodánk az így tudomására jutott adatokat nem adja el, nem teszi nyilvánosság vagy harmadik fél számára elérhetővé.

Az Exkluzív Utazás www.exkluzivutazas.hu weboldalain szerepelhetnek külső oldalakra mutató linkek. A külső linkek nem tartoznak irodánk szerkesztési felelősségének körébe, tehát nem vállalhatunk felelősséget ezek frissítéséért, tartalmáért vagy az ezeken elhelyezett linkek hivatkozásaiért. A linkek elhelyezése a honlapon nem jelenti magától értetődően, hogy irodánk egyetért a külső linkek tartalmával, ezért az azokon szereplő tartalom okán az iroda nem vonható felelősségre.

Az Exkluzív Utazás www.exkluzivutazas.hu oldalain megjelenített utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.

A foglalási űrlap kitöltésével, személyesen, telefonon vagy levélben megadott, a foglalás szándékára utaló nyilatkozat nem hoz létre utazási szerződést. Az utazási szerződés az utas és az utazásszervező között, a foglalásra küldött/adott visszaigazolással, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint és kizárólag csak az utazási díj esedékes mértékű előlegének megfizetése után jön létre.

Előfordulhat, hogy már a megrendelés érvényességéhez szükséges az előleg befizetése, így az előleg befizetésének elmulasztása esetén a lefoglalt utat nem áll módunkban visszaigazolni.

A visszaigazolás után történő előleg fizetése minden esetben az utazási szerződés megkötése elismerésének minősül, a visszaigazolásban megjelöltek és az utazásszervező utazási feltételei szerint. A szerződés létrejöttét nem befolyásolja, hogy az utazási szerződést aláírva visszajuttatta-e az Exkluzív Utazásnak. Az utazási szerződés felmondására az utazásszervezőnek az adott útra vonatkozó egyedi vagy általános utazási feltételei irányadóak.

Exkluzív utak