Tel: + 36 30 349 1992
+36-1-301-0306

Tel: +36 1 301 0307

info@exkluzivutazas.hu

www.exkluzivutazas.hu

Ki tudja, hol van Antigua?

Antigua egy parányi sziget az Atlanti-óceán és a Karib-tenger találkozásánál. Kolumbusz Kristóf fedezte fel, a Brit Nemzetállam tagja. Korallzátonyok szabdalják, kiválóan alkalmas búvárkodásra. Nemcsak a búvárok, de búvárszemüvegben mi is alámerülhetünk a kristálytiszta, áttetszőn kék vízben. A felszínhez közel is egész mélyre lehet látni, ha tehetjük, vigyünk magunkkal vízálló fényképezőt.

antigua_exkluzivutazas.hu.jpg

A nyugalom és béke szigete. Partja fehérhomokos, buja pálmafák adnak árnyékot. A trópusi égövben fekszik, júliustól októberig gyakran csap le trópusi vihar. A vizes programokon kívül múzeumokat látogathatunk meg, tanösvényeken kirándulhatunk és esőerdőben túrázhatunk. Megcsodálhatunk régi szélmalmokat, cukorültetvényeket, csöndes öblöket. Aktív és passzív kikapcsolódásra egyaránt alkalmas a sziget.

stjohns_exkluzivutazas.hu.jpg

Ha nyüzsgésre vágyunk, válasszuk a fővárost, St. John’s-t: szállodák, kaszinók és boltok sokasága garantálja a nagyvárosi hangulatot. Antigua egyelőre kevéssé ismert, különleges úti cél, ha odautazunk, ismerőseink alig várják majd az úti beszámolót. Ne habozzon, még ma kérjen ajánlatot irodánktól! 

Írta: Kiss Annamária

Exkluzív utak