Tel: + 36 30 349 1992

Tel: +36 1 301 0307

info@exkluzivutazas.hu

www.exkluzivutazas.hu

Álmodja meg nyaralását, és mi segítünk megvalósítani!

Utazási irodánk 2007-ben alakult a Belsped Team Logistic Zrt cégcsoport tagjaként. 2019 tavaszán az iroda különvált, Exkluzív Utazás néven folytatva a munkát. Az utazási ágazat jelentős piaci szereplőjeként nemzetközi és belföldi utazásszervezéssel, utazásközvetítéssel foglalkozik. (engedély számunk: U-001874)

Exkluzív Utazás honlapunkat 2014-ben hoztuk létre, melyen egyéni exkluzív utazásokat és exkluzív desztinációkat, felejthetetlen nyaralásokat, egyéni és kiscsoportos körutazásokat, személyre szabott ajánlatokat kínálunk meglévő és leendő ügyfeleink részére.

Fő profilunk az egyedi igények alapján kidolgozott exkluzív egyéni vagy kiscsoportos utazások szervezése.

Legyen az családi nyaralás vagy nászút, körutazás vagy tematikus út, álomesküvő a trópusokon, szafari vagy dzsungeltúra, esetleg incentive utaztatás, irodánk szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársai az Ön igényeit szem előtt tartva szervezik meg utazását.

Saját szervezésű ajánlataink úti céljait kollégáink személyesen is bejárták, hogy tapasztalataik alapján a lehető legtöbb információ birtokában legyenek ügyfeleink segítségére utazási tanácsokkal.

Megbízható külföldi partnerkapcsolatainknak köszönhetően minőségi szálláshelyeket, tartalmas programokat, kedvező árakat tudunk ajánlani utasaink részére. Biztosak lehetnek benne, hogy szerződéses partnereink segítségével a világ bármely pontján a legmegfelelőbb szolgáltatást kapják és biztonságban érezhetik magukat.

Biztosítjuk utazásához a legkedvezőbb repülőjegyet, szállást és transzfert, igény esetén gondoskodunk autóbérlésről, fakultatív programokról, vízum ügyintézésről, utazási biztosításról, vagy egyéb turisztikai szolgáltatásról. IATA repülőjegy értékesítési engedélyünknek, garanciáinknak köszönhetően közvetlen kapcsolatban állunk a világ számos légitársaságával, így jelentős repülőjegy értékesítő tevékenységet végzünk.

Kollégáink felkészült szakemberek, sok éves szakmai tapasztalattal és képzettséggel, akiknek elsődleges célkitűzése, hogy a velünk utazók részére valóban az igényeiknek legmegfelelőbb, legnagyobb élményt nyújtó útjainkat ajánlják.

Nagy hangsúlyt fektetünk az ügyfelekkel való személyes kapcsolatra, hiszen így tudjuk biztosítani, hogy megismerjük utasaink egyedi igényét, mely elengedhetetlen a személyre szabott ajánlathoz.

Meggyőződésünk, hogy a mai világban – jóllehet interneten keresztül már bárki bármit lefoglalhat – nem nélkülözhető a biztonságos utazás érdekében a megfelelő szakértelemmel bíró iroda segítsége és közreműködése. Olcsóbbat mindig könnyű találni, de valódi szakértelmet mi tudunk nyújtani – ami biztosítja utasainknak a gond nélküli, feledhetetlen élményt!

Célkitűzésünk elhivatott és professzionális tevékenységünk révén ügyfeleink számára értéket teremteni, biztosítani az igényeiknek legjobban megfelelő, élményt nyújtó utazásokat a világ bármely pontjára.

Munkánk sikerének záloga az elégedett, visszatérő utas.

Utazási irodánk teljes körű turisztikai szolgáltatással várja Önt a belvárosban, a Parlament melletti exkluzív irodájában!

(1055. Budapest, Balassi Bálint utca 2/b.)

Kérje ajánlatainkat, győződjön meg szolgáltatásaink színvonaláról személyesen!

Bízunk benne, hogy mihamarabb Önt is utasaink – ügyfeleink között üdvözölhetjük! 

Exkluzív utak