Tel: + 36 30 349 1992
+36-1-301-0306

Tel: +36 1 301 0307

info@exkluzivutazas.hu

www.exkluzivutazas.hu

Luxus utak azoknak, akiknek számít a minőség

Egy egzotikus nyaralás ma már nem feltétlenül luxus, vannak olyan európai úti célok, ahol egy kétfős nyaralás alig hozható ki kevesebből, mint ugyanez egy távoli, egzotikus szigeten. A luxus utak attól számítanak luxusnak, hogy nagyon magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtanak exkluzív környezetben. Az üdülőhely kialakítása, a szállodai szoba berendezése mind gondosan tervezett, a legjobb minőségű anyagokból készült. A személyzet vendégek iránt tanúsított figyelme, a kiszolgálás is exkluzívvá teszi ezeket a szálláshelyeket. Ez lehet valahol itt, Európában, vagy egy távoli földrészen is.

Sokan vannak, akiknek számít, hogy a nyaralásuk alatt is ugyanaz a megszokott, magas minőségű kényelmük legyen, mint otthon. És vannak akik, azért választanak luxus utakat, hogy az exkluzivitásuk és szolgáltatásaik tovább növeljék a nyaralási élményt.

A luxus utak egzotikus úti célokra a magas minőségű szolgáltatásokon felül azt is nyújtják, hogy teljesen kiszakadhassunk a hétköznapokból és ne kelljen semmi mással foglalkoznunk, mint a tökéletes pihenéssel.

Ha párunkkal, családunkkal olyan nyaralásra vágyunk, ahol nem zavar a többi szállodai vendég és teljesen elvonulhatunk, a legjobb 5*+-os szállodákban, resortokban, ahol nem csak a szolgáltatásokra figyelnek, hanem a privát szféra biztosítására is, ezt megkaphatjuk. Külön álló villák nagy területen fekvő üdülőkomplexumokban vagy nagyméretű lakosztályok egyszerre kevés vendég befogadására kialakított szállodákban nyújtják számunkra, hogy együtt tölthessük az időt a családunkkal, párunkkal minden zavaró körülmény nélkül. A szálláshelyek lehetnek ultramodernek, különleges építészeti alkotások vagy éppen az adott kultúrára jellemző építmények.

A luxus utakat fűszerezhetjük extrém élményekkel is. Utazhatunk különleges közlekedési eszközökön, étkezhetünk víz alatt, aludhatunk páratlan luxussal berendezett lakosztályban egy fa tetején, kibérelhetünk magunknak egy egész szigetet. A lehetőségeknek csak a fantáziánk szabhat határt.

Ezek az exkluzív üdülések nászutasok számára is biztosítják mind azt, ami a felejthetetlen mézeshetek eltöltéséhez kell. Az esküvő szervezés, a nagy nap kipihenésére nem választhatunk jobban, mint amit egy luxus utazás nyújthat. Nem kell törődnünk semmi mással, csak egymással, a tökéletes kényelmünkről az üdülőhely gondoskodik szinte észrevétlenül.

Utazási irodán luxus utakat kínál gondosan válogatott üdülőhelyekre, hogy nyaralása alatt tökéletes kényelemben és kiszolgálásban legyen része. Válogasson utazási ajánlataink közül vagy kérje egyedi, személyre szabott ajánlatunkat. 

Exkluzív utak