Tel: + 36 30 349 1992
+36-1-301-0306

Tel: +36 1 301 0307

info@exkluzivutazas.hu

www.exkluzivutazas.hu

Mi van a kézipoggyászomban, ha hosszú repülőútra megyek?

Megosztom, melyek a legfontosabb cuccok, amiket magammal viszek a repülő fedélzetére, hogy minél kényelmesebb legyen az utazás nagyobb távolság megtételekor – ne feledjük, a gépen nincsenek üzletek!

  1. A nem túl komfortos ülésen jó, ha van nálam nyakpárna, legjobb az emlékező habos. Csűröm-csavarom, tekerem-forgatom, a nyakamhoz téve pihentetőbb lesz az alvásom.
  2. Hideg van a repülőn, jóleső érzés tokától bokáig könnyű, puha takaróba burkolódzni, alvás közben pláne.
  3. A kényelem netovábbja a frottírzokni. Hatórát is meghaladó út esetén jobb megszabadulni a cipőtől, és zokniban szelni át a felhőket – ez ám a királyság!
  4. Viszek magammal egy jó könyvet (aktuális kedvencem – mondjuk nem mai – az Álmodnak-e az androidok bárányokkal P. K. Dicktől, vagyis a Szárnyas fejvadász), esetleg táblagépet, és persze mobilt (repülős üzemmódba kapcsolva), (többnyire) a kütyük töltőit sem felejtem otthon.
  5. Jól jön egy toll is, mint a múltkori egyiptomi vízumkitöltésnél.
  6. Viszek szemmaszkot, hogy zavartalanul álmodhassak. Lehet, hogy füldugó is kéne?
  7. Ha már alvás, előtte lemosom a sminkem az utazóbarát sminklemosó kendővel. A papír zsebkendő és higiénés kendő szérifelszerelés.
  8. Ha lemostam az arcom, feltehetek egy hidratáló maszkot. Repülőn a levegő rendkívül száraz, nem szabad elfeledkezni a belső hidratálásról, a vízivásról sem. Kis neszeszerben viszek magammal 10 ml-es arcpermetet és mini hidratálókrémet.
  9. Mentolos rágógumi mindig van nálam; elhárítja a füldugulást és helyettesíti a fogmosást.
  10. Persze a kézitáskába teszem az útlevelet, a beszállókártyát és a többi fontos papírt – mert nélkülük értelmetlen az előző kilenc pont.

emirates_exkluzivutazas.jpg

Ha Ön is megbarátkozott a sok órás utazással, váltsa valóra – velem együtt – régi álmát, és repüljön New Yorkba, Tokióba, Szentpétervárra vagy ha végképp nem bír magával, Los Angeles-be. Forduljon irodánkhoz a szervezésért, mi igyekszünk kiválasztani Önnek a legjobb szolgáltatást nyújtó légitársaságot, amelyik még az említettek jó részét tartalmazó travel kittel is a rendelkezésre áll.

Írta: Kiss Annamária

Exkluzív utak