Tel: + 36 30 349 1992

Tel: +36 1 301 0307

info@exkluzivutazas.hu

www.exkluzivutazas.hu

Maldív-szigetekSeychelle-szigetekMauritius

Romantikus nászút egzotikus szigeten? Mézeshetek pálmafák között megbújó villában, meghitt hangulatban? Az Indiai-óceán szigetei  Mauritius, Maldív-szigetek vagy Seychelle-szigetek  álmai nászútjának helyszíne lehet, ahol a romantikus hangulatot türkizkék lagúnákkal határolt óceán, szikrázóan fehér homokos tengerpart és trópusi növények teszik tökéletessé.

Seychelles egész évben kellemes nyári időjárással, szinte érintetlen trópusi környezettel vár. Mauritius édenkertre hasonlít, nemcsak tengerparti pihenéssel, hanem természeti- és kulturális látnivalókkal is csábítja az idelátogatókat. A Maldív-szigetek az egyik legnépszerűbb nászutas úti cél a világon, a kék különböző színeiben játszó óceánban az elszórt megannyi kis sziget valamelyikén úgy érezheti magát a nászútján, mintha párjával kettesben lennének a világon.

Az Indiai-óceán szigeteinek üdülőhelyei tágas villákkal, óceánra néző privát medencés luxus lakosztályokkal, hatalmas kültéri fürdőszobákkal, trópusi zuhanyzókkal, óriás teraszokkal és pihenőágyakkal, csodálatos környezetben elhelyezkedő szobákkal várják a párokat.

Válogasson nászutas ajánlataink közül vagy kérje egyedi, személyre szabott ajánlatunkat!

Egzotikus nászutak az exkluzív utak szakértőjétől. A világ bármely tájára megszervezzük nászútját és egzotikus tengerparti esküvőjét. Álmodja meg mézesheteinek helyszínét, és mi valóra váltjuk Önnek ezt az édes álmot!