Tel: + 36 30 349 1992
+36-1-301-0306

Tel: +36 1 301 0307

info@exkluzivutazas.hu

www.exkluzivutazas.hu

Maldív-szigetekSeychelle-szigetekMauritius

Romantikus nászút egy egzotikus szigeten? Mézeshetek a párjával egy pálmafák között megbújó villában, meghitt hangulatban? Az Indiai-óceán szigetei: Mauritius, Maldív-szigetek vagy Seychelle-szigetek álmai nászútjának helyszíne lehet, ahol a romantikus hangulatot türkizkék lagúnákkal határolt óceán, szikrázóan fehér homokos tengerpart és trópusi növények teszik tökéletessé.

Seychelles egész évben kellemes nyári időjárással, szinte érintetlen trópusi környezettel várja. Mauritius édenkerti környezetben nem csak a tengerparti pihenéssel, hanem természeti és kulturális látnivalókkal is csábítja az idelátogatókat. A Maldív-szigetek az egyik legnépszerűbb nászutas úti cél a világon, a kék különböző színeiben játszó óceánban elszórt megannyi kis sziget valamelyikén úgy érezheti magát a nászútján, mintha párjával kettesben lennének a világon.

Az Indiai-óceán szigeteinek üdülőhelyei tágas villákkal, óceánra néző - privát medencés luxus lakosztályokkal, hatalmas kültéri fürdőszobákkal, trópusi zuhanyzókkal, óriás teraszokkal és pihenőágyakkal, csodálatos környezetben elhelyezkedő szobákkal várják a párokat.

Válogasson nászutas ajánlataink közül vagy kérje egyedi, személyre szabott ajánlatunkat.

Egzotikus nászutak az exkluzív utak szakértőjétől. A világ bármely táján megszervezzük nászútját, és az egzotikus tengerparti esküvőjét is. Álmodja meg a mézesheteinek helyszínét és mi valóra váltjuk Önnek!