Tel: + 36 30 349 1992
+36-1-301-0306

Tel: +36 1 301 0307

info@exkluzivutazas.hu

www.exkluzivutazas.hu

Zen hangulatban Balin

Eldugott paradicsomi tengerpartok, naplemente az óceán mellett – ezek önmagukban is elég vonzók. Bali ráadásul háborítatlan természeti tájaiba észrevétlen és lágyan olvasztotta be a luxust: a természet ölén vagyunk, de közben a kényelemről sem kell lemondanunk. Kezdjük azzal, hogy szállásnak modern, indusztriális-dzsungeles stílusú villát választunk.

chandra.jpg

Felső kategóriás szálláshelyeken (például Chandra Villa), a kertben saját úszómedencénk lehet. A két fürdőszobából az egyik biztosan szabadtéri, a további ellazulásról sok kisebb-nagyobb művészin kialakított szobai csobogó és vízesés, na meg a helyi épületek legfőbb dísze, a Buddha szobor gondoskodik.

Az ország aloe vera ültetvényeiről is híres. Használjuk ki, vásároljunk 100%-ban aloéból készült kozmetikai terméket, testápolóként kétnaponta masszíroztassuk is be magunknak egy profi masszőrrel. Masszázst akár a strandon is kérhetünk, olcsó és profi kiszolgálást kapunk. Ha drága mulatságra vágyunk, léteznek apartmanok vagy villák, ahova szakácsot és balinéz táncosokat rendelhetünk magunknak egy estére. Ha így teszünk, pompás, személyre szabott thai jellegű ételt vacsorázhatunk, a hajunkba pedig Bali-virágot tűznek a táncoslányok.

Bali_yoga.jpg

Próbáljuk ki, milyen a jóga errefelé. Ha összehasonlítási alapunk is van, garantáltan jól fogunk szórakozni; biztosan lesz egy-két ászana, amit másképp csinálnak. A végén semmiképpen se hagyjuk ki a meditációt! Ha Ön is pálmafák tövében menne le alfába legközelebb, válassza Balit úti célnak! A zen kalandhoz irodánk segít megtalálni az Önhöz legjobban illő utazási csomagot.

Írta: Kiss Annamária

Exkluzív utak